Opmerkelijk: Adil Zouthane (38)n maakt rentree bij FC Eindhoven/av. PSV/av walst na rust over Gestel heen.

Adil Zouthane heeft in de thuiswedstrijd tegen Leones zijn rentree gemaakt in het vaandelteam van FC Eindhoven/av . In 2017 nam Zouthane -na een avontuur van twee seizoenen FC Eindhoven/av-  afscheid van het veldvoetbal en legde hij zijn focus op het zaalvoetbal. Zouthane is momenteel speler/trainer van eredivisieclub FCK De Hommel.

Door blessures begon de 38-jarige aanvaller direct in de basis. Helaas was de aanwezigheid van Zouthane en de terugkeer van Carsley Mathilda niet voldoende om de wedstrijd winnend af te sluiten. De ploeg van Peter Coumans ging met 1-2 onderuit.  Zouthane liet bij vlagen zien dat hij , ondanks zijn leeftijd, het spelletje op het veld nog niet is verleerd. Of Zouthane definitief aansluit bij de selectie van FC Eindhoven/av is nog niet duidelijk.

Wedstrijd
In een open en aantrekkelijk duel keek FC Eindhoven/av bij rust tegen een 0-2 achterstand aan. Na rust bracht Payo de Eindhovenaren terug in de wedstrijd. Een gelijkmaker hing in de lucht, maar deze viel uiteindelijk niet. Door het verlies van vandaag zakt FC Eindhoven/av naar de negende plaats in de competitie.

PSV/av
De amateurs van PSV maken er iedere week een leuk feestje van. Na de opmerkelijke uitslagen tegen Unitas’59 (3-6) SV De Braak (0-5) en DBS (8-4) stond er na de wedstrijd tegen VV Gestel weer een momsterscore op het bord.  De roodwitten wisten deze reis maar liefst negen keer het doel van de Gestelnaren te vinden via treffers van Amir Al-Anany, Mike Hovestadt(2x),  Sep Drabbels (2x), Jimmey Granvie (2x), Wesley van den Berg, en Arber Gjoka en dat in een tijdsbestek van 45 minuten. Want tussen het treffen van beide ploegen stond het bij rust nog 0-0. Rheda El Bekkali zorgde namens VV Gestel voor de ere-treffer. De teller van gescoorde doelpunten staat voor PSV/av na vier gespeelde wedstrijden al op 25.
PSV/av heeft inmiddels de koppositie in de 3e klasse D overgenomen van Unitas’59. De ploeg van Peter Jonkman kwam in de thuiswedstrijd tegen Budel niet verder dan een 0-0 gelijkspel.