Ook Quinn van Groningen (Geldrop) keert terug bij RPC

Persbericht RPC
Na Joep van der Velden, Samuel Franssen en Sam van Rooij, keert er een vierde verloren zoon terug op het groen witte RPC nest. Met ingang van het nieuwe seizoen gaat namelijk ook Quinn van Groningen zijn talenten weer tonen namens RPC op sportpark De Heihoef.

Quinn is op hele jonge leeftijd zijn voetballoopbaan begonnen bij de RAJ van RPC. Na jaren lang de gehele jeugd te hebben doorlopen, onder leiding van vele goede en bekende trainers binnen de club zoals onder andere Emiel van der Steen en Mike van Dijk, heeft hij op zijn 15e al zijn debuut kunnen maken ik het eerste elftal van RPC.

Na ander half seizoen in het eerste elftal van RPC gespeeld te hebben heeft Quinn de keuze gemaakt om nog 2 jaar in de O19 bij UNA te spelen en wekelijks tegen BVO’s te kunnen voetballen. Afgelopen 2 jaar heeft hij in het eerste elftal van FC Eindhoven AV en bij Geldrop gespeeld. Tijdens de jaren afwezigheid bij RPC heeft Quinn altijd het idee gehad om ooit terug te keren bij RPC, de plek waar het voor hem allemaal is begonnen. Hij is er van overtuigd dat er geen beter moment is om terug te keren dan nu met het oog op het terugkeren van meerdere oude teamgenoten en het terugkeren van Mike van Dijk als assistent. Quinn geeft aan dat hij niet kan wachten om weer zijn eerste minuten als RPC’er te maken en om weer het vertrouwde shirt aan te mogen trekken!

En RPC is er erg trots op dat zoveel spelers na mooie carrière elders, toch weer de weg terug naar de club weten te vinden waar ze de eerste stappen op het voetbalveld hebben gezet.

Sam Weijers
Ook Sam Weijers sluit komend seizoen aan bij RPC.  De 25-jarige aanvaller is na Twan Demin en Sam van Rooij de derde speler die de overstap maakt van Marvilde naar RPC.
Later meer... 

 

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?