Ömer Kaya ook volgend seizoen hoofdtrainer ZSV

Deel dit bericht via:

Persbericht ZSV
Vorig seizoen behaalde ZSV 1 onder leiding van Kaya een prachtige tweede plaats in de 1e klasse D. ZSV deed lang mee om het kampioenschap, pakte een periodetitel, maar strandde uiteindelijk in de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse.

Dat succes bleek geen toevalstreffer, want ook dit seizoen loopt het lekker. De mannen van ons eerste team bezetten de tweede plaats in de ranglijst, maar met een gelijk aantal verliespunten en met een wedstrijd minder gespeeld dan koploper Chevremont uit Kerkrade. Dat aanstaande zondag ook de directe tegenstander is in een spannende uitwedstrijd, die door supporters met de bus kan worden bezocht.

Reden ook waarom het bestuur en technische commissie van ZSV blij zijn juist nu bekend te kunnen maken dat de succesvolle samenwerking met Ömer voor een jaar wordt verlengd.

De club heeft veel vertrouwen in Kaya, in juni nog uitgeroepen tot coach van het jaar bij het ED Amateurvoetbalgala, die bewondering oogst voor zijn positieve manier van coachen en grote betrokkenheid bij onze vereniging laat zien. Hij geeft spelers veel vertrouwen, toont zich een echte teamplayer in de technische staf en heeft voor vrijwilligers, supporters en leden altijd aandacht en interesse.

Kortom: we zijn enorm blij dat Ömer ook volgend seizoen de trainer van ons eerste mannenteam zal zijn!

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?