NK Quarantaine Voetbalquiz voor voetbalclubs! DOE MEE!

Deel dit bericht via:

Jaja, een hele mond vol. DESZ uit Zwartsluis organiseert online de NK Quarantaine Voetbalquiz voor voetbalclubs! Door de coronacrisis zijn alle voetballiefhebbers in een ‘diep gat’ gevallen. Laten we daar met z’n allen verandering in zien te brengen! Op vrijdag 24 april organiseert DESZ een online voetbalquiz. Doen jullie ook mee?

Waarom?
We bevinden ons momenteel allemaal in een onwerkelijke wereld, iets waar wij weinig invloed hebben. Daarom zijn wij van mening dat wij als voetbalclubs moeten laten zien hoe snel en goed wij kunnen verenigen! Want daar zijn we toch goed in? Laten we verbroederen en toch op een andere manier de competitie met elkaar aan gaan!

Deelnemen?
We roepen bij deze alle voetbalclubs in Nederland op om deel te nemen! Elke club mag één iemand afvaardigen die voor de desbetreffende club gaat spelen. Deelname is volledig kosteloos! De digitale quiz zal starten om 19.00 uur. Wil jij meedoen namens je club? Overleg dat eerst even binnen je club en meld je vervolgens aan via de onderstaande link!

Inschrijven? Klik hier!

De winnaar
Natuurlijk spelen wij de online voetbalquiz niet alleen voor de ‘eeuwige roem’. Althans, dat zou eigenlijk best kunnen als er geen (jaarlijks) vervolg komt. Laten we dat in ieder geval hopen, dat we z.s.m. weer op het veld kunnen staan met elkaar!
Ohja, de prijs. De winnende voetbalclub wint natuurlijk een geweldige prijs. Hier komen communiceren we op een later moment over.

Livestream
Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de fanatieke supporters en overige belangstellenden. We zijn momenteel bezig om ervoor te zorgen dat iedereen de quiz online kan volgen via een livestream (meer informatie volgt), echter zit er maar één iemand achter de knoppen namens jullie voetbalclub!

Tijdens en na de livestream kunnen deelnemers/supporters/belangstellenden ook doneren. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis om bij te dragen aan het indammen van het coronavirus.

Vragen?
Mochten er vragen zijn, neem dan contact op met Jarno van Eijken via jvaneijken@gmail.com!

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?