NK Quarantaine Quiz voor voetbalclubs: Al meer dan 65 aanmeldingen!

Deel dit bericht via:

We hebben momenteel al meer dan 65 aanmeldingen voor het NK Quarantaine Quiz voor voetbalclubs! Daarnaast kunnen we melden dat meerdere betaald voetbalorganisaties bezig zijn om iemand af te vaardigen. Geweldig! Echter willen we nog veel meer deelnemende voetbalclubs hebben voor a.s. vrijdag om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis, doen jullie ook mee?

Livestream
We kunnen jullie melden dat er vrijdag een geweldige ‘TV-uitzending’ wordt gemaakt die iedereen live kan volgen via YouTube. Jannes Mulder zal deze avond aan elkaar praten. Al vele jaren is hij de presentator op vele sportevenementen, waaronder bij de NOS. Over de livestream volgt a.s. woensdag meer informatie op DESZ.nl.
Daarnaast kan iedere kijker ook thuis ‘live’ meespelen en leuke prijsjes winnen! Ook dit zal woensdag verder gecommuniceerd worden.

Deelnemen namens je club?
We roepen bij deze alle voetbalclubs in Nederland op om deel te nemen! Laten we verbroederen en toch op een andere manier de competitie met elkaar aan gaan! Elke club mag één iemand afvaardigen die voor de desbetreffende club gaat spelen. Deelname is volledig kosteloos! De digitale quiz zal starten om 19.00 uur. Wil jij meedoen namens je club? Overleg dat eerst even binnen je club en meld je vervolgens aan via de onderstaande link!

Inschrijven? Klik hier!

Aanmelden kan tot donderdag 18.00 uur!

De winnaar
Natuurlijk spelen wij de online voetbalquiz niet alleen voor de ‘eeuwige roem’. Althans, dat zou eigenlijk best kunnen als er geen (jaarlijks) vervolg komt. Laten we dat in ieder geval hopen, dat we z.s.m. weer op het veld kunnen staan met elkaar!
De winnende voetbalclub ontvangt natuurlijk een prachtige beker, maar daarnaast krijgt de volledige top-3 een grote portie bitterballen die genuttigd kunnen worden in jullie kantine (wanneer het weer ‘kan’). Bovendien wint de deelnemer van de winnende vereniging €75,- cash!

Doneren!
Tijdens en na de livestream kunnen deelnemers/supporters/belangstellenden ook doneren. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis om bij te dragen aan het indammen van het coronavirus. Tijdens de livestream zal uitgelegd worden hoe je kunt doneren.

Vanaf woensdag staan alle logo’s van deelnemende clubs op DESZ.nl!

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?