Nieuw Woensel verlengt contract Marcel van de Kamp met drie seizoenen

Deel dit bericht via:

Nieuw Woensel heeft het contract met Marcel van de Kamp, dat aan het einde van dit seizoen afloopt, met drie jaar verlengd. Van de Kamp is bezig aan zijn tweede seizoen bij Nieuw Woensel en bezet momenteel de derde plaats in de 5e klasse E.

Van de Kamp wil in de komende jaren zijn UEFA B diploma behalen en zich verder blijven ontwikkelen in het veld en zaalvoetbal. Van de Kamp is momenteel ook trainer/coach van CFM/Transito uit Werkendam wat uit komt in 1e Divisie B van het landelijk zaalvoetbal.  ‘We zijn uitermate tevreden over de werkzaamheden en betrokkenheid van Marcel bij de club.  Naast dit alles, is ook de sfeer en gezelligheid onder Van de Kamp weer terug binnen de vereniging. Vandaar dat we hebben besloten om Marcel langer dan, een of twee jaar, aan ons te binden. ’ Aldus bestuurslid en oud-eerste elftalspeler Henk Magendans.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Sjoerd
17 december 6:50
Goede keuze van Nieuw Woensel om Kampie voor langere tijd te behouden
Jeroen Vermaas
16 december 22:55
Marcel en Nieuw Woensel, goede zaak om elkaar de tijd te geven om zowel sportief als vastigheid te creƫren binnen de club. Heel veel succes en op na een prijsje. Gr Witte