Nieuw Woensel - Tongelre: 4-6

Leroy Visser van Tongelre sneed in de 3e minuut door de defensie van Nieuw Woensel en met een geraffineerde steekpass bereikte hij Michael van Hout die de wedstrijd open brak door de  eerste goal van de wedstrijd te maken,0 - 1. In de 6e minuut was het wederom raak voor Tongelre. Een afgeslagen bal werd door Boubou Gansiry Dioum feilloos ingeschoten, 0 - 2. In de 17e minuut was het Nieuw Woenselnaar Louange die de aansluitingstreffer maakte, 1 - 2. Nauwelijks 2 minuten later was Leroy Visser wederom ongrijpbaar. Dit keer bereikte hij Boubacar Diallo
die 1 - 3 liet aantekenen. In de 23e minuut een snelle aanval met Louange in de hoofdrol. De snelle spits van Nieuw Woensel bereikte de achterlijn en met een afgemeten pass, bracht hij Jens van Mil in stelling, die "koeltjes" 2 - 3 binnen tikte. Op slag van rust was Michael van Hout er weer als "de kippen bij" door een afgeslagen bal succesvol af te ronden,
2 - 4.

2e helft.
Nieuw Woensel begon de 2e helft sterk. In de 48e minuut resulteerde dat in een prima aanval, waarbij opnieuw aanvoerder Jens van Mil op de goede plaats stond en 3 - 4 op het scorebord liet zetten. In de 53e minuut was het Tongelre dat zijn doelpunten-aantal van deze wedstrijd opvijzelde, Boubou Gansiry Dioum was de maker van dat doelpunt, 3 - 5. In de 73e minuut maakte Michael van Hout zijn 3e doelpunt van de wedstrijd, 3 - 6. In de 81e minuut gloorde er weer een klein beetje hoop bij de thuisploeg. Louange scoorde zijn 2e doelpunt van de wedstrijd, 4 - 6. Al met al een enerverende en leuke wedstrijd met veel strijd van beide ploegen en dito veel doelpunten. Eindstand 4 - 6. Tongelre vestigde zich door deze overwinning stevig aan kop van de 5e klasse C.