Nieuw Woensel keert terug in vierde klasse

Deelacties:

Nieuw Woensel keert na drie jaar afwezig terug in de vierde klasse. De ploeg van Marcel van de Kamp was ook in de thuiswedstrijd te sterk voor Resia uit Wellerlooi.

De eerste ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in Limburg al in het voordeel van de Eindhovenaren (1-3). In de thuiswedstrijd maakte Nieuw Woensel het karwei definitief af. In een spectaculaire wedstrijd waren de geelzwarten wederom te sterk (5-3).  

Nieuw Woensel kwam in de eerste helft twee keer op achterstand maar Mitchel Kluijtmans en Louange Kinsungila maakte deze achterstand voor rust ongedaan.

Na de thee bracht Stan Meerlo de gastheren op voorsprong. Na de gelijkmaker van Resia was het slotakkoord voor Louange Kinsungila die de eindstand op 5-3 bepaalde. 

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


support
25 juni 11:15
Proficiat Goeie prestatie Nieuw woensel !!!! Betere prestatie dan vv gestel wanprestatie van de trainer die bijna degradeerde in zijn 1e seizoen. Door enkel zijn vriendjes op te stellen.
Clasien
20 juni 11:02
Van harte gefeliciteerd allemaal! Ik heb er van genoten!
Marco van den Braken
19 juni 22:20
Marcel, Mimoun en Nieuw Woensel, gefeliciteerd met deze promotie, geweldig gedaan!!! Succes komend seizoen.
Johan Jansen
19 juni 21:50
Gefeliciteerd allemaal
Jack de Kroon
19 juni 21:50
Ik was bij die wedstrijd, wat een ongelofelijke mooie , leuke en vooral sportieve wedstrijd was dit. Nagenoeg geen onvertogen woord van de spelers. Marcel van der Kamp gefeliciteerd en vooral de manier van spelen wat je erin gebracht hebt .
Henk Bruel
19 juni 21:49
Proficiat allemaal skon clupke
Sjoerd
19 juni 21:47
Klasse Kampie. Mooi resultaat, succes komend seizoen!
Jeroen Vermaas
19 juni 18:17
Kampie en Nieuw Woensel van harte gefeliciteerd met jullie promotie.