Nieuw trainerstrio Rood Wit V. Gebr. Verbeek en Dragan Thijssens

Deel dit bericht via:

Rood Wit V heeft een nieuwe trainersstaf samengesteld na het vertrek van hoofdtrainer Koen van der Heijden.  Marc Verbeek, John Verbeek en Dragan Thijssens maken het huidige seizoen af.

Het bestuur van Rood Wit V had de huidige assistent-trainer Marc Verbeek gevraagd om een staf samen te stellen wat het huidige seizoen zou moet afmaken. Marc Verbeek heeft zijn broer John Verbeek en Dragan Thijssens benaderd en beide zijn toegetreden aan de technische staf. De rolverdeling is, dat alle drie de trainers evenveel zeggenschap krijgen over de selectie van Rood Wit V.

Met de keuze van Marc Vetbeek om zijn broer John Verbeek en Dragan Thijssens toe te voegen krijgt de technische staf de nodige ervaring.  Oud-voetballer John Verbeek heeft op het hoogste amateurvoetbalniveau gespeeld bij o.a. UNA, DBS en Geldrop. Dragan Thijssens heeft betaald voetbal gespeeld bij FC Eindhoven en kwam ook een aantal jaren uit voor UNA. Thijssens laatste klus als hoofdtrainer was in het seizoen 2012-2013 toen hij trainer was van VV Gestel.
Voorzitter René van de Ven is blij met deze samenstelling. “Met Marc, John en Dragan hebben we voldoende ervaring in de trainersstaf. Marc ligt goed in de huidige spelersgroep en met de inbreng van John Verbeek en Dragan Thijssens hopen we een opwaartse lijn te creëren. We denken dat de spelersgroep voldoende kwaliteiten bezit om dit de realiseren. Eind februari gaan we evalueren hoe de samenwerking is verlopen en of we hieraan een vervolg gaan geven.’

 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?