Nick van de Berk, Maiky Fecunda en Juremy Reker verlaten alsnog FC Eindhoven/av

Deelacties:

Nick van de Berk, Maiky Fecunda en Juremy Reker gaan alsnog FC Eindhoven/av verlaten. Dit drietal zou ook komend seizoen voor de amateurs van FC Eindhoven uitkomen, maar gezien de geringe kans op een basisplaats kiest dit drietal voor een nieuw avontuur.

Nick van de Berk maakt de overstap naar PSV/av. De verdediger maakte in 2016 de overstap van Mierlo Hout naar de blauwwitten en kwam in het verleden ook uit voor  HVV Helmond, Blauw Geel'38 en Brabantia.

Maiky Fecunda gaat na een seizoen FC Eindhoven/av alweer verlaten. Ook hij gaat zijn geluk beproeven bij amateurs van PSV. De aanvaller kwam afgelopen seizoen -samen met Lars van Stipdonk, Colin van Gool en Evrim Karatas- over van RKSV Nuenen.

Verdediger Juremy Reker maakt na een periode van zes seizoenen FC Eindhoven/av de overstap naar VV ACHT. Reker kwam in 2015 over van Brabantia en heeft net als Nick van de Berk de succesjaren van FC Eindhoven/av van dichtbij meegemaakt. Voor de overstap van Brabantia naar FC Eindhoven/av kwam Reker ook uit voor FC Eindhoven, Helmond Sport en Dijkse Boys.

Naast het vertrek van dit drietal staat de komst van Quinn van Groningen. De 19-jarige verdediger komt over van UNA 023. Van Groningen kwam voor UNA ook uit voor RPC.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?