Netersel verlengt samenwerking met André Vosters en Toon Daniëls

Deel dit bericht via:

Persbericht Netersel
Het bestuur van v.v. Netersel is blij mede te kunnen delen dat de selectie ook in het seizoen 2021-2022 onder leiding zal staan van André Vosters en Toon Daniëls. Voor André wordt dit het derde seizoen en Toon gaat alweer zijn elfde jaar in op sportpark de Groesbocht. Er heerst binnen de spelersgroep en het bestuur tevredenheid over de samenwerking met het duo. Met name de manier waarop omgegaan wordt met de lastige situatie dit jaar verdient complimenten.

Het bestuur en de leden van v.v. Netersel wensen beide heren alle succes toe en hopen uiteraard dat ze snel hun kwaliteiten weer kunnen tonen op- en naast het veld.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Liefhebber
01 januari 12:55
De wedstrijd Edn'56 tegen Netersel bekeken, twee clubs die met minimale middelen het maximale eruit willen halen en toch de sociale functie van de club nooit uit het oog verliezen. In het notendop het verhaal van 2 clubs met waanzinnig mooie verhalen. Bij, voor en met zulke clubs heb ik altijd met heel veel plezier getraind en iets kleins zien groeien in iets heel moois. Toon en Andre !!!, succes met een ongetwijfeld prachtige episode!
Jos heesters
01 januari 0:38
André en toon succes het komend seizoen.
Toon het 11e jaar dat is clubliefde,of het moet zijn dat je alleeen maar Bavaria drinkt 😉
Wim Hoeben
31 december 17:26
Gefeliciteerd Netersel , Andre en Toon. We zien elkaar volgend jaar. Fijne jaarwisseling