Nederwetten versterkt selectie met zes nieuwe spelers

Deel dit bericht via:

Nederwetten heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met zes nieuwe spelers. Hieronder stelt de club in het kort voor wie deze spelers zijn en waarom ze vanaf komend seizoen in het blauwwit van Nederwetten te bewonderen zijn.

Mike Weterings is 21 jaar en woonachtig in Eindhoven. Enkele jaren terug heeft Mike al bij Nederwetten in de jeugd gespeeld. Mike is linksbenig en speelt het liefst centraal achterin of links op het middenveld. Mike heeft als doel om samen met Nederwetten de stap richting de subtop van de 5e klasse te maken. 

Tola Taylor is 33 jaar oud en is voor de liefde verhuisd naar Nederland. Geboren en getogen in Trinidad & Tobago, maar nu woonachtig op de Wettense Esrand. Tola is een verdedigende middenvelder en wil met Nederwetten gaan groeien als team en samen weer meer wedstrijden gaan winnen. Vanuit de club, de trainer en het team ontvangt Tola al veel warmte en dat doet hem erg goed geeft hij aan.

Robbert & Dennis van Es; de nieuwe voetbaltweeling van Nederwetten! Deze broers van 22 jaar oud komen over van de selectie van VV Gestel (Eindhoven). Na enkele bezoekjes op zondag en een keer meetrainen waren de jongens al snel enthousiast. Dennis is een aanvaller en Robbert komt centraal achterin het beste uit de voeten.  

Bryan Buffing is 29 jaar oud en wilde na het opheffen van VV Wodan eigenlijk zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangen. Dat dit toch niet gebeurde is te danken aan Nederwetten speler Vincent Platjouw. In het verleden heeft Bryan ook in de selectie van Wodan en Best Vooruit gespeeld. Vanwege werk bij de televisie (VTBL/RTL-nieuws), op zondagmiddag, was de stap naar de lagere elftallen destijds echter noodzakelijk.  

Bart Berkers is 33 jaar oud en speelde in het verleden onder andere bij Sterksel in de spits. Deze doelpuntenmachine is door de liefde in Nederwetten beland. Omdat hij samen met zijn vriendin Sandra Schenkels een huis aan het bouwen is in Heeze, woont hij tijdelijk aan de Hoekstraat in Nederwetten.

 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?