Nationale voetbaldag bij De Valk en Nieuw Woensel

Deelacties:

Nationale Voetbaldag bij De Valk komt eraan!
In juni 2021 start het Europees Kampioenschap Voetbal. Daaraan gekoppeld organiseert de KNVB de Nationale Voetbaldag op zaterdag 12 juni a.s. En natuurlijk doet Voetbalvereniging De Valk daaraan mee !

Want naast een goede pot voetbal is de vereniging ook een plek van ontmoeting en een bron van verbinding. VV De Valk is een club waar generaties bij elkaar komen en waar mensen van verschillende komaf elkaar vinden. Het wordt een super leuke voetbaldag voor jong en oud, voor leden en niet-leden. Vanzelfsprekend op basis van de geldende Covid-19-maatregelen!
Er wordt gestart met een gezamenlijke warming-up waar alle deelnemende clubs in Nederland aan meedoen. Daarna is er voor de jeugd een voetbal-clinic, gegeven door Luukies voetbalschool en wordt er lekker gevoetbald tijdens een klein toernooi in de E.K. sfeer. De ontmoeting tussen jong en oud vindt plaats tijdens een gezamenlijke picknick als afsluiting voor de deelnemers aan het ochtendprogramma en als start voor het middag-programma.

De middag staat in het teken van de 60+ senioren.  Bij De Valk voetbalt al geruime tijd een team van 60+ ers op een veld met aangepaste afmetingen. Zij spelen niet het zgn. Walking Soccer maar wel een spelvorm op een voor hun leeftijd aangepaste manier. Dit betekent o.a. dat slidings en fysiek contact niet zijn toegestaan. Het komt niet zo zeer aan op snelheid maar meer op techniek en inzicht. Zeker het sociale aspect is hier heel belangrijk en komt vooral na de training ook aan bod tijdens een gezellige kop koffie of een verfrissend biertje.

Wil je daar ook eens mee kennismaken dan ben je van harte welkom !
Om alles in goede banen te leiden tijdens deze voetbaldag is inschrijving gewenst en dat kan via de site van voetbalvereniging De Valk : www.vvdevalk.nl (klik hier)
Inschrijven graag voor 6 juni en deelname is gratis ! Dus iedereen is welkom, ook al ben je (nog) geen lid.
 
Programma
09.30 – 12.00 uur jeugd van 4 t.m. 12 jaar
12.00 – 13.00 uur picknick voor de jeugd en 60 +
13.00 – 15.00 uur 60+ voetbal
 
Dit alles in het teken van :  De Valk, een ontmoetingsplek voor iedereen !!

Meidendag Nieuw Woensel
Op 12 juni is de nationale voetbaldag. Wij als vv Nieuw Woensel hebben gekozen voor het thema Meidenvoetbaldag.  Alle meiden van 6 - 19 jaar zijn van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn van Nieuw Woensel. Dus kom de sfeer proeven en een hele leuke dag beleven. Inschrijven vóór 8 juni via meiden@nieuw-woensel.nl

Het wordt een super leuke meidenvoetbaldag die begint om 10:00 uur met een gezamenlijke warming up met de meer dan 500 verenigingen die zich ook hebben aangemeld hiervoor. 

Wij hebben er zin in! Zien we jullie de 12e?!

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?