Mustafa Peljto nieuwe HJO Brabantia. Martijn van der Aa aan de slag bij 2e elftal Unitas'59

Deel dit bericht via:

Mustafa Peljto nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Brabantia
Persbericht Brabantia:
Brabantia heeft in de persoon van Mustafa Peljto een nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen gevonden.

Tot voor kort was Frank Bakermans degene die verantwoordelijk was voor primair selectie bovenbouw jeugdopleiding. Bakermans heeft tijdig en in goed overleg aangegeven op het einde van dit seizoen te gaan stoppen en dat vanwege de drukte van zijn eigen onderneming. Bakermans blijft wel verbonden aan de club als technisch adviseur.

Mede omdat Bakermans gaat stoppen en de club extra noodzakelijke stappen willen maken binnen de jeugdopleiding is besloten te gaan zoeken naar een passende kandidaat voor de functie van Hoofd Jeugdopleiding van VV Brabantia. In de zoektocht naar een opvolger heeft de club uit de kandidaten uiteindelijk gekozen voor de 59-jarige en zeer ervaren Mustafa Peljto. Peljto krijgt de nodige ondersteuning van hoofdtrainer Roel Nabuurs en Frank Bakermans. Dat zal uiteindelijk vertaald worden naar een nieuw en ambitieus KOMPAS Voetbalbeleidsplan voor de komende jaren.

Martijn van der Aa tekent als trainer 2e selectie heren bij Unitas
Persbericht Unitas'59:
Na een kortstondige afwezigheid keert Martijn van der Aa weer terug op het Unitas nest. Hier gaat hij weer zijn geliefde tweede heren selectie elftal trainen.
Vanaf het komende seizoen zal Martijn van der Aa Brabantia inruilen voor Unitas’59 en terugkeren als trainer van het 2e heren selectie elftal. Martijn wist in het seizoen 2018/2019 als eerste in de clubgeschiedenis van Unitas’59 met het 2e elftal te promoveren naar de 1e klasse.

Het afgelopen seizoen was Martijn verantwoordelijk voor het tweede elftal van Brabantia en stond hiermee met een periode op zak bovenin in de 1e klasse. Hij was dus goed op weg om te promoveren naar de hoofdklasse tot de competities in Nederland wegens Covid-19 werden stilgelegd.

Alvorens Martijn voor de eerste keer bij Unitas terecht kwam is hij van 2014 tot en met 2017 drie jaar trainer geweest bij ZSC Westerhoven. Als assistent van Stefan de Graef wisten ze in hun eerste seizoen met het 1e elftal direct promotie te bewerkstelligen. Daarnaast was hij hier drie seizoen verantwoordelijk voor het 2e elftal.

Na deze 3 seizoenen was hij toe aan een nieuwe uitdaging en vond deze in het geven van internationale clinics. Zo is hij in het seizoen 2017/2018 naar Amerika geweest en heeft onder andere clinics verzorgd voor jeugdspelers van 5 tot en met 14 jaar in onder meer New York, Washington en Philadelphia. In 2018 is Martijn ook aangesloten bij PSV waar hij werkzaam is binnen de Soccer School. Dit zal hij ook het komende seizoen blijven combineren met zijn werkzaamheden binnen onze vereniging.

Wij verwachten met het aanstellen van Martijn een sportief, gezellig en succesvol seizoen tegemoet te gaan.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?