Murtaza Nawabi en Salim Zeroual van Marvilde naar Unitas’59

Deel dit bericht via:

Persbeircht Unitas'59
Unitas’59 heeft zich versterkt met Murtaza Nawabi en Salim Zeroual. Beide spelers komen over van tweedeklasser Marvilde.
Eerder maakte beide spelers al bekend dat ze Marvilde gaan verlaten. Nawabi (34) zocht na vier seizoenen een nieuwe uitdaging en de 33-jarige Zeroual zocht een club dichter bij huis.

Zeroual maakte in de zomer van 2019 de overstap van SV Someren naar Marvilde omdat de middenvelder verhuisde naar de woonwijk Blixembosch in Eindhoven.  Zeroual speelde al vanaf zijn jeugdjaren bij SV Someren. Voor Nawabi wordt Unitas’59 zijn zevende club. Eerder kwam de aanvaller ook uit voor Gestel (2x),  PSV/av, DBS, Nieuw Woensel, Herentals (B) en Marvilde.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Volger Unitas (Maarten)
30 april 8:18
Lezen is ook een vak. Ik heb nergens gezegd dat de jeugd geen kans krijgt. Alleen het feit dat er overal vandaan spelers gehaald worden en dit de doorgroei van eigen jeugd blokkeert. En als het nu spelers zijn die de jeugd op sleeptouw nemen en ze beter maken maar deze veteranen spelen puur voor zichzelf en voor geld. Nawabi heeft nog nooit ergens gespeeld waar niet betaald werd. Liever derde klasse met 8 tot 11 eigen jongens en publiek langs de kant en gezelligheid in de kantine dan 2e klasse met een duiventil.
Unitas
28 april 19:55
En o ja, dit seizoen bijna gelukt maar komend seizoen gaat dit team met dezelfde instelling en aanwinsten zeker kampioen worden.
Unitas
28 april 19:53
Hoezo eigen jeugd geen kans. Dit seizoen zijn er 3 spelers rechtstreeks vanuit de jeugd in de basis gekomen bij 1 en die hebben bijna alles gespeeld. Goede stappen gemaakt dus wat voorbarig dat jeugd geen kans krijgt. Ook bij de nieuwe trainer gaat de jeugd zijn kansen krijgen ben ik van overtuigd.
Volger Unitas
28 april 8:11
Wat en waar is het beleid van Unitas? Een familieclub van meer dan 1400 leden en dan veteranenen gaan aantrekken die de doorgroei van eigen jeugd blokkeren en bij Marvilde eigenlijk niet meer mee konden. Het eerste team speelt in derde klasse. Een prima klasse om eigen jeugd in te passen. Kijkend naar de lijst van vertrekkende spelers dit en afgelopen seizoen gaat er toch echt iets mis met het beleid.
De Belg
27 april 23:57
Unitas versterkt zich met ervaren namen. Mooi om te zien. Nawabi is en blijft een goaltjesdief met een garantie aan minimaal 15 doelpunten per seizoen. Als unitas dat gaat combineren met wat talenten uit de jeugd kunnen ze een aardig team op de been zetten.