Michael Thijs verlengt bij SSE

Persbericht SSE
Michael Thijs blijft SSE trouw

Michael Thijs gaat in het seizoen 2024-2025 voor een derde seizoen bij SSE in Someren – Eind. De voormalig speler van SSE en voorzitter Bart de Groot maakten dit deze week officieel.

Bij aanvang van de winterstop maakte Michael Thijs in de kantine van Sportpark de Heikampen in Someren – Eind zijn derde seizoen als hoofdtrainer van SSE officieel. In het huidige seizoen laat SSE met regelmaat goede resultaten en attractief voetbal zien, met een mooie plek in de middenmoot tot gevolg. “Werken met deze groep geeft mij iedere week plezier. We hebben de eerste seizoenshelft enkele goede resultaten neergezet en ik zie genoeg perspectief voor het komende seizoen. Hierdoor was het voor mij direct duidelijk dat ik door wilde als hoofdtrainer van deze mooie club”. Aldus een zichtbaar trotse Michael Thijs.

Voorheen trainde Michael vier jaar lang het vaandelteam van ELI in Lieshout. Daarvoor stond hij een drietal jaren aan het roer bij het tweede elftal van SV Lierop en enkele jaren bij jeugdteams van SSE. Hier trainde hij verschillende jaren de JO19, waar hij al met vele huidige selectiespelers samenwerkte. In de jaren daarvoor was Michael jarenlang eerste elftalspeler bij SSE, waarvoor hij ook in de jeugd speelde.

Een échte SSE’er aan het roer

Voorzitter Bart de Groot is blij met de verlenging van Michael Thijs als hoofdtrainer: “Michael is écht een jonge van de club, die perfect past bij de huidige groep van selectiespelers. We hoefden dan ook niet lang na te denken over de verlenging van onze samenwerking.” Zowel het bestuur, de spelersgroep als Michael Thijs kijken uit naar een verlenging van de samenwerking.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


William Hoeymans
23 december 18:50
Michael, gefeliciteerd met je contractverlenging bij SSE.
Jeroen Vermaas
15 december 16:41
Michael en SSE van harte gefeliciteerd met jullie verlenging.
Tim Jansen
15 december 10:11
Gefeliciteerd Michael ;)
Tim Jansen
15 december 10:09
Gefeliciteerd Thijs
Salim
15 december 10:04
Gefeliciteerd Thijs!