Marvilde en Edwin Slagboom einde seizoen uit elkaar

Deel dit bericht via:

Persbericht Marvilde
S.V. Marvilde en Edwin Slagboom hebben in goed onderling overleg besloten om aan het einde van het lopende seizoen uit elkaar te gaan.
Edwin heeft vorig seizoen de opleiding voor UEFA-A trainer met succes afgerond, waarmee hij invulling heeft gegeven aan zijn ambitie om hogerop te kunnen komen in zijn trainerscarrière.

Wij zijn als S.V. Marvilde zeer trots op Edwin, dat hij zich via onze vereniging kan opwerken in de voetbalwereld, en zijn hem dankbaar voor al het goede werk dat hij de afgelopen jaren heeft verricht. Edwin is als echte Marvildriaan al jaren aan de vereniging verbonden: Als jeugdspeler doorliep hij alle selectieteams en hij debuteerde op zijn 16e in ons 1e elftal. Na 18 seizoenen (met een kleine uitstap) is hij gestopt als actieve (selectie) speler en is hij zich gaan richten op zijn trainerscarrière.

Nadat Edwin zijn eerste stappen op dit vakgebied had gezet als trainer van Marvilde 2, is hij aan de slag gegaan als hoofdtrainer bij D.E.E.S. in Wintelre, waarna Edwin is teruggekomen bij Marvilde als assistent van Bram Louwers in het seizoen 2015-2016. In het seizoen 2016-2017 heeft Edwin de leiding overgenomen van Bram en heeft hij zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld, waardoor een nieuwe uitdaging ook een logische stap is voor beide partijen. Wij wensen Edwin onwijs veel succes toe in zijn nieuwe uitdaging (welke bij het perse gaan van dit persbericht nog niet gecommuniceerd kan worden) en hopen hem uiteraard te blijven zien op ons sportpark.

In de gesprekken met de overige stafleden is de intentie uitgesproken om de samenwerking het volgend seizoen voort te zetten. Op korte termijn verwachten we hier uitsluitsel over te kunnen geven.

Met dit vertrek is Marvilde uiteraard op zoek naar een opvolger die zich kan conformeren aan de verenigingsdoelstellingen om, op termijn, met zoveel mogelijk uit eigen jeugd doorgestroomde spelers, op een zo hoog mogelijk niveau te spelen. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich melden bij de technische commissie via email: tc@marvilde.nl

Graag ontvangen wij een compleet CV en een bij de doelstelling passende motivatie.

S.V. Marvilde

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Sali
10 januari 19:46
Goeran van de heuvel halen !
Cees Mels
10 januari 15:14
Succes in je verdere carrière Edwin
René
09 januari 23:04
Zat er aan te komen Ed. Is je van harte gegund. Zorg je er wel voor dat je zondagochtend gewoon beschikbaar blijft voor het grote 6e? Alvast bedankt.. 😂😘