Mart van Duren nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen SV Unitas'59

Deel dit bericht via:

Persbericht Unitas'59:
Met de komst van het nieuwe hoofd opleidingen Mart van Duren heeft Unitas weer een vaste waarde aan zich verbonden. Na een uitgebreide sollicitatieprocedure is Unitas tot overeenstemming gekomen met Mart van Duren. Hij neemt het stokje over van Frank Scholten en gaat meteen aan de slag.

Mart van Duren (55), geboren in Nijmegen en woonachtig in Eindhoven, keert terug bij Unitas waar hij als jeugdspeler een historie heeft. Het voelt goed voor beide partijen!

Mart begon zijn profcarrière als voetballer bij PSV in 1982, waar hij twee jaar speelde. Na enkele jaren in de Belgische competitie, kwam hij weer naar Nederland en voetbalde onder meer bij FC Den Bosch en FC Groningen, om zijn carrière af te sluiten bij FC Basel (Zwitserland) in het seizoen 1994/1995. In de jaren daarna is hij altijd bij het voetbal betrokken gebleven onder meer als trainer. Zo was hij meer dan 20 jaar jeugdtrainer bij PSV, waar hij werkte met spelers als Ibrahim Afellay, Memphis Depay, Yorrit Hendrix en Mo Ihattaren. Het spreekt voor zich dat die kennis ook voor de Unitas jeugd waardevol zal zijn. Mart en Unitas verbinden zich voor langere tijd aan elkaar om zo continuïteit te kunnen waarborgen.

Het bestuur heet Mart van harte welkom en wenst hem veel succes toe!

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Jack van der Weegen
30 april 21:45
Succes Mart terug op het oude nest. Groetjes Jack en Petra vanuit Portugal.
Jan Driedonks
28 april 19:59
Succes Mart
Mart
25 april 15:08
Bedankt Jo👍
Jo Gijsen.
25 april 10:07
Martien van harte gefeliciteerd.
Blij weer op je oude nest terug te zien.
Supporter
25 april 9:17
Waar is die scholten gebleven
Peter Raaijmakers
25 april 8:30
Kun je na je werk bij t Bokt padellen 😉 en we kunnen voor de jeugd (en senioren) van Unitas een paar clinics verzorgen.
Martin Swinkels
24 april 0:20
Mart en Unitas '59 succes en veel plezier in de samenwerking. Tot ziens als ik weer als scheidsrechter door de KNVB zal worden aangesteld om een wedstrijd te fluiten voor de jeugd