Mario Verlijsdonk nieuwe hoofdtrainer van NWC

Deelacties:

Persbericht NWC
Met trots kan NWC mededelen dat Mario Verlijsdonk is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van de club. De 63-jarige oefenmeester uit Deurne is afkomstig van ZSV, waar hij technisch coördinator van de jeugdafdeling is.

Na het plotselinge vertrek van Ruud Vermeer moest snel, maar op zorgvuldige wijze geschakeld worden. De naam van Mario Verlijsdonk viel al snel en uit gesprekken met technische zaken Arian Verrijt bleek dat het enthousiasme van beide kanten erg groot was. De inwoner van Deurne heeft in het verleden meermaals zijn positivisme over de club NWC laten blijken en de deal werd mede daarom zeer snel beklonken. Zijn voorliefde voor het amateurvoetbal speelde hier zeker ook een rol in. 

In de persoon van Verlijsdonk haalt NWC een man met een schat aan ervaring binnen. In zijn actieve voetbalcarrière kwam hij uit voor VVV in Venlo en het toenmalige EVV Eindhoven – nu FC Eindhoven –, waar hij in 1989 als assistent-trainer aan de slag ging. Bij de Eindhovenaren was hij meerdere keren (interim)hoofdtrainer. Vervolgens haalde Helmond Sport de coach binnen en bij die club was hij actief als assistent-trainer, hoofd jeugdopleidingen en jeugdtrainer. Ook in Helmond was Verlijsdonk meermaals (interim)hoofdtrainer.

De laatste jaren werkt Verlijsdonk in de jeugdopleiding van zijn jeugdliefde ZSV in Zeilberg als technisch jeugdcoördinator.

NWC is erg verheugd over de komst van Verlijsdonk en kijkt met veel vertrouwen uit naar de samenwerking en de toekomst!

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Herman Dirkx
17 oktober 15:16
Veel succes bij NWC
Jacques Lammers
10 oktober 18:16
Mario: Fijn om te lezen dat je bij een mooie club als NWC aan de slag gaat als hoofdtrainer. Veel voetbal- en trainingsplezier.
peter treffers
04 oktober 23:07
proficiat trainer succes bij NWC
Nick van den Heuvel
04 oktober 9:16
Goede keuze van NWC , fijn dat je weer aan de bak kan Mario . Veel Clubs hebben zitten slapen om jou niet binnen te halen .
Gerard van den Heuvel
03 oktober 22:45
Prima keuze van beide partijen! Succes Mario met NWC!
Marco Van den Braken
03 oktober 22:07
Succes Mario….mooie vereniging!
Patrick meinhardt
03 oktober 22:00
Succes mario
Louis Coolen
03 oktober 20:43
Veel succes.