Marco van den Braken nieuwe hoofdtrainer VV Geldrop

Deelacties:

Persbericht Geldrop:
VV Geldrop heeft met Marco van den Braken overeenstemming bereikt over zijn aanstelling als trainer van de hoofdmacht van de club voor het seizoen 2022-2023. Van den Braken volgt Pierre van den Eeden op die, na dit seizoen, na 7 jaar vertrekt naar RKGSV. Verder is de club tot een akkoord gekomen met William van Moorsel over de verlenging van zijn lopende contract.

Marco van den Braken (52) is een zeer ervaren trainer die onder meer werkzaam geweest is bij een tweetal BVO’s (PSV en Eindhoven) en bij een aantal verenigingen in het regionale amateurvoetbal (Brabantia, NWC, Waalre, VV Acht, Woenselse Boys, DOSL en DBS). Het bestuur van VV Geldrop is ervan overtuigd dat Marco ( in het bezit van het UEFA A diploma ) met zijn ervaring en gedrevenheid de ambitieuze en jonge selectie verder kan laten ontwikkelen.

William van Moorsel Moorsel (49) is momenteel bezig aan zijn 1ste  jaar als trainer bij de club . Hij vormt dit seizoen tot volle tevredenheid een duo met Pierre van den Eeden. De gesprekken tussen de technische commissie van de club en William waren dusdanig positief dat een verlenging van het contract snel beklonken kon worden. “William is een èchte Geldroppenaar en kent de club en spelers inmiddels goed. We zijn zeer tevreden over zijn werkwijze als trainer maar ook op de manier hoe William zich beweegt en laat zien binnen de club. De keuze om het contract met William te verlengen past dan ook perfect in het uitgezette beleid van de club met betrekking tot het bewust (door)selecteren van Geldropse jongens”, aldus Peter Verstraaten, voorzitter van VV Geldrop.

Marco en William zullen samen het trainerschap invullen bij de selectie van VV Geldrop 1. Tijdens de gesprekken tussen de technische commissie van de club en beide trainers werd al snel duidelijk dat de ervaring van beide trainers in combinatie met hun voetbalvisie en plannen kan leiden tot een zo optimaal mogelijk sportief resultaat. Het bestuur van VV Geldrop heeft er alle vertrouwen in dat met het verlengen van het dienstverband met William en met het aanstellen van Marco er een mooie sportieve toekomst voor VV Geldrop in het verschiet ligt.

Daarnaast is VV Geldrop ook verheugd te kunnen melden dat de contracten van Gijs Bonnema ( trainer 2e elftal ) en Coen van Moorsel ( assistent 2e elftal ) ook zijn verlengd met 1 seizoen . Hiermee is het technisch kader rondom de selectie van VV Geldrop voor volgend seizoen compleet!

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Frans Verbeek
18 januari 12:47
Proficiat Marco en William, mooi koppel.
Kampie
13 januari 7:19
Gefeliciteerd trainert😉
Johan Luijten
10 januari 17:01
Hé Marco succes met je nieuwe uitdaging , en nog de beste wensen voor 2022 sportief en natuurlijk je gezondheid. Ps hou Coen een beetje inde gaten , dan doe ik dat op school
jv
10 januari 14:35
proficiat marco, mooie club goede trainer
Toon
10 januari 11:25
Het is allemaal speculeren, alleen de direct betrokkenen (trainers en bestuur) zullen precies weten hoe de vork in de steel zit.
Jan v Lieshout
10 januari 9:58
Maarten zit jij in het bestuur van Geldrop? Of is dit jou veronderstelling?
Maarten
10 januari 8:58
De constructie is toch duidelijk. William is eindverantwoordelijk (en komt uit Geldrop) maar heeft de juiste papieren niet. Dus moest er iemand komen die wel de papieren heeft. Als William de juiste papieren had gehad was er nooit naar een 2de man gezocht.
Jack v Lieshout
10 januari 8:43
Ik snap er niet veel meer van, hier lees ik dat vd Braken hoofdtrainer gaat worden, in het Eindhovens dagblad wordt v Moorsel weer opgevoerd als hoofdtrainer en dan lees ik weer ergens dat ze het samen gaan doen, kan vv Geldrop hier niet gewoon duidelijkheid over verschaffen, lihkt me in ieder geval fijn voir de spelers, als ze weten wie de baas is.
ben lodewijks
10 januari 7:24
gefeliciteerd Marco
Piettie
09 januari 19:39
Gijs proficiat jongen en goed dat je eruit bent gekomen 👍
William Hoeymans
09 januari 12:30
Marco en Geldrop, beide van harte gefeliciteerd. Heel veel succes komend seizoen.
@sjef
09 januari 10:43
Zo heb ik het ook begrepen . William heeft Marco zelf benaderd omdat Geldrop William kost wat kost wilde behouden . William en Marco kennen elkaar goed en Marco is akkoord gegaan dat ze als duo gaan vormen maar als voorwaarden dat William eindverantwoordelijke wordt.
Geert Voets
09 januari 9:24
Marco van harte gefeliciteerd met je nieuwe aanstelling als nieuwe Hoofdtrainer bij VV Geldrop en William ook gefeliciteerd met je contractverlenging goede match wens jullie dan ook heel veel succes groetjes
Tom Van Leeuwaarden
08 januari 19:22
Succes marco
Marc Post
08 januari 18:09
Proficiat Marco en Geldrop. Heel veel succes samen in het nieuwe seizoen.
Tim van der Heijden
08 januari 17:44
Gefeliciteerd Marco en heel veel succes!
Tivoli
08 januari 17:40
Gijs mooi dat je ook een jaar hebt bijgetekend. Succes allemaal
Fer Smolders
08 januari 17:35
Proficiat, Marco. Veel succes ! Gaat je zeker lukken
Nikki
08 januari 17:34
He Brakie, succes jongen!
Ben jansen (emk)
08 januari 17:21
Marco , veel succes
Jeroen Vermaas
08 januari 17:13
Marco van harte gefeliciteerd met je nieuwe club. Mooie duo met William vormen en zo lekker doorbouwen. Heel veel succes…
Jorn Gilsing
08 januari 16:30
Gefeliciteerd Marco met je nieuwe club👍
Nr.9
08 januari 16:02
Gefeliciteerd Marco, Mooie vereniging met een schitterende historie. Veel succes. Betekent dit ook het definitieve einde van je carrière bij de veteranen van Acht? :)
Piettie
08 januari 15:14
Proficiat William en Marco, prima duo lijkt mij, heel veel succes samen bij deze mooie club
Herman schreur
08 januari 15:10
Marco heel veel succes gewenst.
Henri Houben
08 januari 15:06
Marco gefeliciteerd met je nieuwe club en William met je verlenging, veel succes beiden
Wim Hoeben
08 januari 14:44
Gefeliciteerd en succes samen.
Kees Leende
08 januari 14:43
Succes Marco
Gerard van den Heuvel
08 januari 14:43
Veel succes Marco!
Roel
08 januari 14:30
Mooi Marco. Succes beide
Gerard v Leerdam
08 januari 14:24
Proficiat Marco en William en veel succes Goed koppel 🤝
Patrick meinhardt
08 januari 14:23
Proficiat samen en succes Marco
Geldrop
08 januari 14:23
Ze worden beide eindverantwoordelijk vandaar de aankondiging dat ze het samen gaan doen. Niks mis mee. Braken heeft ruime ervaring net als van Moorsel. Twee goede trainers die elkaar perfect aanvullen binnen en buiten het veld. Goede keuze van de club
Op papier hoofdtrainer
08 januari 14:18
Geldrop gefeliciteerd, zeker een mooi duo. Maar intern bij VvGeldrop weet men wie eindverantwoordelijke zal zijn volgend seizoen.
Frans Verhoven
08 januari 14:17
Proficiat beide! Goed duo
Daniël Bloemers
08 januari 14:16
Succes Marco! Ik denk dat dit wat beter past bij jou! Have fun!
René 8
08 januari 14:12
Hé trainer Suc6 👊
Mark EHV
08 januari 14:11
proficiat Marco, eindelijk een club op niveau onder je hoede.
Jules Verbiest
08 januari 14:10
Mooi duo samen. Kunnen elkaar perfect aanvullen. Goed technisch kader staat er nu gezien Bonnema en Coen van Moorsel ook bijgetekend hebben.
Twanneke
08 januari 14:09
Mooi man proficiat gaan we in geldrop wel een borreltje drinken maat 👍👍
Peer 8
08 januari 14:07
Van Harte Gefeliciteerd en veel succes in Geldrop.
Jack
08 januari 14:05
Proficiat Marco, veel succes!!