Marco van den Braken en VV ACHT einde seizoen uit elkaar

Deel dit bericht via:

Persbericht VV ACHT
Einde samenwerking vv Acht en trainer Marco van den Braken
'Na 3 jaren van een uitstekende samenwerking heeft vv Acht besloten om aan het einde van dit seizoen afscheid te nemen van trainer Marco van den Braken. Na 2 mooie seizoenen en een prima start van dit prille seizoen heeft Corona de veelbelovende uitzichten doorkruist.
vv Acht dankt Marco voor zijn inzet, toegevoegde waarde en bijdrage aan de enorme kwaliteitsimpuls die de selectie in de afgelopen jaren heeft ervaren door het inpassen van veel talentvolle spelers vanuit de jeugd. Daarmee is een goede basis gelegd voor een succesvolle sportieve toekomst waarbij de cultuur van vv Acht goed is bewaakt.'

ACHT begon goed aan het seizoen in de vierde klasse F. Tot het stilleggen van de competitie behaalde de roodzwarten de maximale score van twaalf punten uit vier wedstrijden met een doelsaldo van 20 goals voor en slechts 5 tegen.  
Na twee periodes van drie seizoenen komt nu een einde aan de samenwerking tussen beide partijen. Van den Braken heeft naast VV ACHT ook Brabantia, NWC, DOSL, Waalre, DBS en Woenselse Boys onder zijn hoede gehad als hoofdtrainer.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Ton van der Heijden
11 januari 21:23
Jammer dat in deze tijd clubs afscheid nemen van de trainer. VV Acht succes en wijsheid met het vinden van een nieuwe trainer en Marco ik zie je wel weer bij een nieuwe club.
Jeroen Vermaas
08 januari 19:33
Jammer dat jullie wegen scheiden, Marco ik hoop dat je snel een leuke club vind. Acht, succes met het vinden van een geschikte kandidaat, Marco en René hebben het de afgelopen jaren goed gedaan. De lat ligt hoog, basis ligt er, gezelligheid en ambitie passen bij deze mooie club.