Marc Höcher nieuwe hoofdtrainer De Valk

Deel dit bericht via:

Persbericht De Valk
V.V. de Valk heeft in Marc Höcher na een intensieve sollicitatieprocedure een opvolger gevonden voor de vertrekkende Harjan de Wit. Höcher neemt per 1 juli a.s. het trainersstokje over van de Wit.

De Valk heeft in Höcher een ambitieuze trainer gevonden, die volledig achter het technisch beleid van de vereniging staat. Naast het trainen en het coachen van het vaandelteam gaat Höcher nauwe contacten onderhouden met het begeleidingsteam van het tweede elftal en het elftal O23. Marc is ook nog werkzaam als jeugdtrainer bij FC den Bosch en heeft tevens zijn eigen voetbalschool, MH voetbaltrainingen & Clinics, waarmee hij individuele- en techniektrainingen verzorgd.

Marc Höcher is 35 jaar en woont in Waalwijk. Als speler was hij o.a. actief bij Helmond Sport, ADO den Haag, Willem II en Roda JC. Wij zijn ervan overtuigd dat Marc met zijn achtergrond als profvoetballer en zijn ervaring als (interim) trainer bij UNA en jeugdtrainer bij FC den Bosch onze ambitieuze en jonge selectie verder kan ontwikkelen.

Wij zijn als vereniging erg blij met de komst van Marc Höcher en hebben alle vertrouwen in een vruchtbare samenwerking.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Nieuwsgierig
06 maart 9:29
De nieuwe trainer staat achter het beleid, de vertrekkende niet. Dit is altijd zo algemeen wat de clubs publiceren. Mag ik ook eens een keer lezen wat dan dit technische beleid inhoudt?