Maarheeze en Erik Schaeken verlengen samenwerking met 2 seizoenen

Deelacties:

Persbericht Maarheeze
'Ook de komende 2 seizoenen blijft Erik Schaeken als hoofdtrainer verbonden aan VV Maarheeze. Dit is het resultaat van een prima start van de jonge hoofdtrainer bij de 4e klasser.'

Maarheeze kent dit seizoen onder leiding van Schaeken een prima start. Met verzorgd voetbal en met veel scorend vermogen is Maarheeze nog altijd ongeslagen in de 4e klasse D. Navraag bij selectie en staf bevestigde de waarnemingen van voorzitter Huub van der Linden: “Erik investeert veel in het groepsproces en van meet af aan werkt hij samen met de staf planmatig aan verzorgd voetbal. Redenen om nu het vertrouwen in deze hoofdtrainer te bevestigen.” 

Na een succesvolle voetbalcarrière is Erik Schaeken dit seizoen bij Maarheeze gestart als hoofdtrainer. Zeker ook omdat Erik’s ambities aansluiten bij de plannen van VV Maarheeze, is hij blij met deze contractverlenging: “Ik zie voldoende kansen om samen met mijn staf en jonge selectie in de komende periode stappen te zetten naar een hoger niveau. Door de samenwerking nu met twee seizoenen te verlengen creëren we stabiliteit en kansen voor de aanstormende talenten”.

Dit seizoen hoopt Maarheeze om mee te strijden voor een periodetitel. “Wie weet kunnen we met de selectie het 90-jarig jubileum van VV Maarheeze nog extra glans geven” aldus Van der Linden.

 

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Jeroen v der schoot
26 december 10:36
Proficiat bij dat mooie clubke. Maar blijf van die microfoon af😉
Marco vd Braken
26 december 10:28
Erik, gefeliciteerd met je contactverlenging. Succes verder!
William Hoeymans
25 december 12:45
Erik en Maarheeze, allebei gefeliciteerd met de contractverlenging. Het blijkt een goed keuze te zijn geweest om Erik aan te stellen als Hoofdtrainer van deze mooie voetbalvereniging.
Herman schreur
25 december 12:29
Erik gefeliciteerd met het verlengen van jullie samenwerking goede keuze voor beide veel succes.