Maarheeze - Bieslo : 8-0

Op een zonnige zondag op sportpark de Romrijten heeft Maarheeze ook haar derde competitiewedstrijd weten te winnen. Deze zondag moest Maarheeze het opnemen tegen Bieslo.

Na vijf minuten kwam de thuisploeg al op een 1-0 voorsprong, als gevolg van een goede aanval vanuit de rechterkant. De bal kwam terecht in de voeten van Ralf van Beek, die de bal vanuit buiten de zestien meter onhoudbaar in lange hoek schoot. De keeper was kansloos. Kort na het eerste doelpunt kwam Maarheeze met diverse combinaties door de defensie van Bieslo heen. Remy Verhoeven nam de bal schitterend aan en gaf de bal vervolgens laag en strak voor op Thijs van der Schoot. Bij de tweede paal schoot Thijs van der Schoot in de 7de minuut de 2-0 voorsprong binnen.

Even later was het de beurt aan Sjors Bukkems. Via een goede individuele actie kreeg hij de kans om vanaf vijfentwintig meter afstand de bal op het doel te schieten. De keeper stond aan de grond genageld maar de bal kwam uiteindelijk op de lat. In de negentiende minuut was het wel raak. Sammy Dirkx kreeg de bal binnen de zestien meter en speelde zijn tegenstander uit, maar werd naar de grond gehaald. Dit resulteerde in een terechte penalty. Remy Verhoeven schoot de bal keurig binnen. 3-0 voor Maarheeze. In de dertigste minuut maakte een verdediger van Bieslo een overtreding, net buiten de zestien meter. Ralf van Beek nam de vrije trap richting het doel, maar de bal belandde op de paal. Kort voor de rust werd er echter nog twee keer gescoord. De 4-0 door Sammy Dirkx die d.m.v. een keurige actie de keeper uitspeelde. Het was nog niet klaar en in de 43e minuut raakte de bal een arm van een speler van Bieslo, penalty. Sammy Dirkx ging achter de bal staan en maakte zo de 5-0 voor Maarheeze.

Ook in de tweede helft ging de thuisploeg gretig opzoek naar meer doelpunten. In de 55e minuut was het wederom raak. Door een goede actie van Joey van Hoof kwam de bal bij Jordy van Zon, die Maarheeze op 6-0 voorsprong bracht. Tien minuten later kwam de bal wederom dicht bij het doel, maar de keeper wist de bal van Sammy Dirkx tegen te houden. Door het gretige druk zetten wist Thijs van der Schoot alsnog de bal in de touwen te schieten. Daarmee kwam Maarheeze op 7-0 in de 65e minuut op het scorebord. Daarna kwam er een mooi moment voor de pas achttienjarige jeugdspeler van de 19-1 Sander Dortmans, die daarmee zijn debuut maakt in het eerste elftal van Maarheeze.

De thuisploeg was duidelijk nog niet klaar en bleef maar doordrukken op de helft van de tegenstander. Nog steeds bood Bieslo weinig weerstand en wist nauwelijks kansen te creëren. Uiteindelijk in de 85e minuut zorgde Remy Verhoeven voor het slotakkoord, 8-0.

Aankomende donderdag speelt vv Maarheeze 1 een bekerwedstrijd tegen 3e klasser sv Budel 1 aanvang 19.30 op ons sportpark "de Romrijten" Dit belooft een mooie wedstrijd te worden en hopelijk weten de supporters ook op deze avond het sportpark te vinden.

Op zondag speelt het vaandelteam haar 4e competitiewedstrijd uit tegen Swalmen. Hopelijk kan het team rekenen op veel support vanuit Maarheeze.