Luuc Bonnema stopt bij Gestel. Club degradeert vrijwillig naar vierde klasse.

Deelacties:

Luuc Bonnema heeft besloten om zijn contract bij VV Gestel toch niet te verlengen. Beide partijen hadden een mondelinge overeenkomst, maar hier komt de jonge Eindhovense trainer nu op terug. Bonnema ziet geen heil om ‘opnieuw’ spelers te werven voor het eerste elftal, aangezien er binnen het huidige team veel spelers gaan vertrekken. De club betreurt het besluit van Bonnema en moet dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Degradatie
Gezien de huidige situatie heeft de club daarom ook besloten om degradatie aan te vragen bij de KNVB.  De derdeklasser ziet een verblijf in de vierde klasse als betere voorwaarde om de competitie te starten met een nieuwe hoofdtrainer. Voorzitter Herman Brugmans blijft strijdvaardig en hoopt dat er een geschikte kandidaat zich meldt. “Met een stapje terug in de vierde klasse kan de nieuwe hoofdtrainer bouwen aan een nieuw elftal. Het is natuurlijk van belang dat er nieuwe spelers zich aanmelden bij de club. We zitten nu in een lastige situatie en de tijd dringt. Hopelijk vinden we een enthousiaste en ambitieuze trainer, die bij onze club alle mogelijkheden krijgt voor een goed werkklimaat.”

Bonnema
Het besluit van Bonnema is niet verrassend. Hij is druk doende met zijn eigen praktijk als podotherapeut, runt daarnaast ook nog een voetbalschool en traint de JO15-1 bij FC Eindhoven. Bonnema gaf eerder al aan dat de huidige selectie geen groot verloop moet krijgen. “Om weer nieuwe spelers te gaan werven, kost me veel energie en tijd. We hadden een mondelinge overeenkomst, met de voorwaarde dat de club een volwaardige selectie heeft voor het nieuwe seizoen. Dit lijkt een lastig verhaal te worden, vandaar dat ik heb besloten om niet verder te gaan als hoofdtrainer van Gestel.”

Oproep
Ben jij de speler die VV Gestel komt versterken?
Stuur dan een mail naar: ledenadministratie@vv-gestel.com

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Bilal
27 mei 12:01
Ja, dat is een goed voorstel. Hans ga aan de gang. Jij kan het.
Piettei
27 mei 11:52
Hans Bonnema, trek jij dit clubje eens even uit het dal.