Laatste seizoen Jonny Nooijen bij SJVV

Persbericht SJVV
Laatste seizoen Johnny Nooijen (trainer HE1) en Pieter Verbaarschot (trainer DA1)  bij SJVV

Johnny Nooijen (hoofdtrainer SJVV 1) en Pieter Verbaarschot (hoofdtrainer Dames 1) zijn allebei bezig aan het laatste seizoen bij onze vaandelteams. Johnny en Pieter geven aan dat ze toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Johnny is momenteel bezig aan zijn 3e seizoen en heeft in deze seizoenen moeten bouwen aan een nieuw elftal. Dit was niet altijd gemakkelijk in coronatijd icm met een smalle selectie. Helaas leidde dat tot een terechte degradatie naar de 5e klasse. Desalniettemin slaagde hij erin de motivatie en de sfeer optimaal te houden. Inmiddels is de selectie wel gegroeid door spelers vanuit Sjvv 2 en er zijn diverse jeugdspelers ingepast. Sportief worden er nu weer regelmatig wedstrijden gewonnen in de 5e klasse.
Er wacht nu een mooie uitdaging voor iemand om dit verder te gaan uitbouwen.

Pieter is reeds bezig aan zijn 7e aaneengesloten seizoen als damestrainer bij SJVV. Een enorme prestatie met een zo lange termijn. Beide trainers geven aan dat ze het huidige seizoen nog op een mooie wijze willen afsluiten, zodat het jubileum jaar ook sportief een succes wordt!

We gaan opzoek naar nieuwe trainers voor beide teams. 

 

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?