Komen en gaan spelers VV Gemert

Deel dit bericht via:

Bij VV Gemert is de transfercarrousel al aardig op gang. De derdedivisionist heeft vier versterkingen binnen voor het nieuwe seizoen en ziet zeven spelers vertrekken.

De technische commissie heeft met veertien spelers uit de huidige selectie overeenstemming bereikt voor het nieuwe seizoen. Stefan Tielemans, Stijn Goossens, Joost Habraken, Jens Leijten, Willem den Dekker, Bram Jacobs, Erik van Loon, Joop Daniëls, Gregory Lammers, Hazem Ben Rouba, Cas Jansen, Johan van Lierop, Jeremy Raaijmakers en Luc Lentjes spelen ook in het seizoen 2021-2022 in het zwart-witte shirt van VV Gemert.

Buiten de veertien vastgelegde spelers bereikte de club ook een overstemming met centrale verdediger Joris Janssen (OJC Rosmalen) en in de winterstop de teruggekeerde Ralf Kemper. De aanvaller hield het voor gezien na een avontuur van zes maanden bij het Belgische FC Wezel Sport. Naast Kemper, keert ook Erwin van de Broek terug bij Gemert. De verdediger kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor SV Deurne. Ook Jorzolino Falkenstein keert na acht seizoenen weer terug bij Gemert. Hij komt net als Kemper over van FC Wezel Sport (B)

De selectie voor het nieuwe seizoen telt op dit moment achtien namen. Tegenover deze vastgelegde namen, staat een vertrek van een zevental spelers. Mark Westerlaken heeft gekozen voor een avontuur bij DOVO, Moreno Koenders keert terug bij Brabantia en Bram Zwanen gaat zijn geluk beproeven bij De Treffers. Daarnaast neemt de club ook afscheid van Coen Brouwers, Bono Barten, Stijn van de Broek en Ties van Zon.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Mc
17 maart 20:11
De uitstekende jeugdopleiding begint zijn vruchten af te werpen!!