Kees Mollen nieuwe hoofdtrainer VV Netersel

Deelacties:

Persbericht VV Netersel
Aan de start van het nieuwe seizoen zal Kees Mollen de nieuwe trainer zijn op Sportpark de Groesbocht. Eerder deze week zijn de Hoogeloonse oefenmeester en de Neterselse club na zeer positieve gesprekken tot een akkoord gekomen. Kees is natuurlijk een goede bekende bij veel verenigingen in de Kempen. Ook bij zijn nieuwe club is hij al jaren een graag geziene gast. Gezien zijn ruime ervaring bij soortgelijke verenigingen en zijn fanatisme, is het bestuur er van overtuigd dat er een goede klik zal zijn tussen Kees en de wit-blauwen. 

Met een eerste plaats op de ranglijst van de 5e klasse staat het eerste van Netersel er goed voor, maar natuurlijk is het einde van het seizoen nog lang niet in zicht. Er is in elk geval volop vertrouwen dat de spelers onder leiding van André Vosters er alles aan gaan doen om er alles uit te halen wat er in zit. 

Bij Netersel zal Kees samen gaan werken met assistent Toon Daniëls. De voormalig hoofdtrainer uit Bladel heeft aangegeven volgend seizoen door te willen gaan binnen zijn huidige functie. Beide ervaren heren kijken uit naar een succesvolle samenwerking. 

Vv Netersel wenst Kees nog heel veel succes in het vervolg van het seizoen in Esbeek en gaat het komende seizoen met veel vertrouwen tegemoet.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Wim Hoeben
22 december 1:56
Gefeliciteerd Kees en Netersel. Mooie combinatie. Succes
Ronny Everaerts
21 december 12:06
Kees gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging bij Netersel.
Mark Michielse
21 december 9:50
Ook namens Knegselse Boys proficiat Kees, bijna 25 jaar geleden is je carrière als hoofdtrainer begonnen bij ons clubke. Still going strong Kees en Netersel heeft volgend seizoen met Toon erbij een hoop ervaring op de bank.
Ad nouwens
20 december 17:16
Kees proficiat .daar ken je met de fiets naar toe , of met het casters busje, goed voor de 3de helft
Marco van den Braken
20 december 15:43
Kees, gefeliciteerd met je nieuw clubke.....
André Vosters
19 december 18:47
Kees van harte gefeliciteerd met je aanstelling.
Clubke
19 december 15:09
Gefeliciteerd Kees en Kees/Netersel. Mooie combinatie!