Kees Mollen (Netersel) beëindigt na 28 jaar zijn trainerscarrière

Deelacties:

Kees Mollen stopt na 2 jaar bij Netersel en 28 jaar in het vak als hoofdtrainer

Persbericht Netersel
Hoofdtrainer Kees Mollen heeft aan het bestuur van v.v. Netersel laten weten dat dit zijn laatste seizoen als trainer is. Hiermee komt voor Mollen een eind aan een indrukwekkende carrière van 28 jaar als hoofdtrainer. Om hier nog een vervolg aan te geven zou hij zijn licentie nog een keer moeten verlengen, waardoor het einde van dit seizoen voor hem een mooi moment is om er een punt achter te zetten.

Zowel Kees als Netersel zijn erg te spreken over de samenwerking. De klik tussen de trainer en de club was er vanaf het eerste moment en ook de sportieve prestaties zijn naar wens. In zijn eerste seizoen wist Netersel onder leiding van Kees via de nacompetitie promotie af te dwingen.

Voor seizoen 2024-2025 is Netersel op zoek naar een gemotiveerde hoofdtrainer die goed op zijn plaats is binnen een kleinere vereniging. De gezellige club heeft vier heren- en één damesteam en de jeugdafdeling werkt samen met Casteren. De selectie bestaat uit een mix van jonge gasten en ervaren spelers. Het eerste team heeft de ambitie om zich, na de promotie van afgelopen seizoen, te handhaven in de vierde klasse. Geïnteresseerde kandidaten kunnen contact opnemen met voorzitter Kees Waalen: [email protected]

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Oud speler
12 november 16:07
Top vent!
Christ van Dorst
11 november 7:59
Goeie trainer, mooie mens!
Suat Tasci
10 november 20:25
Fijne rustige top kerel en goede trainer.. het gaat je goed Kees..
Jeroen Vermaas
10 november 19:56
Kees, mooi dat je 28 jaar actief bent als trainer een mooie mijlpaal en vele succes behaald. Maak er nog een geweldig seizoen en sluit je rijke carrière sportief af.