Kadir Kalender nieuwe hoofdtrainer VV Gestel

Deelacties:

Kadir Kalender is voor komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van VV Gestel. Hij volgt Luuc Bonnema op, die onlangs heeft aangegeven niet verder te gaan bij de Eindhovense club.

Kalender is momenteel trainer van het 023 team bij VV Gestel en gaat deze functie komend seizoen vervullen bij Nieuw Woensel. Dit betekent dat hij bij twee clubs werkzaam is. Gestel-voorzitter Herman Brugmans: “We hebben de keuze van Bonnema gerespecteerd dat hij niet verder gaat als hoofdtrainer. Jammer, want we hadden graag met hem verder gewild. Door de keuze van Bonnema moesten we naarstig opzoek naar een nieuwe trainer. We zijn op Kadir uitgekomen en daarmee zijn we zeer verheugd. Zijn aanstelling is overigens van te voren besproken met Nieuw Woensel.”

Druk
Kalender is komend seizoen minimaal zes dagen per week met voetbal bezig. "Druk., maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Uiteindelijk heeft het vertrouwen vanuit Gestel mij doen besluiten om deze dubbelfunctie aan te gaan. Ik ben ook blij dat Nieuw Woensel mij deze kans gunt. We zijn druk bezig met het samenstellen van een selectie voor aankomend seizoen. Weinig tijd inderdaad, maar ik heb er vertrouwen in dat het ons gaat lukken.“

Met de komst van Kalender hoopt Gestel dat er ook nieuwe spelers zich gaan aanmelden, dan wel via het netwerk van Kalender of spelers die de stap willen maken naar een eerste elftal. Via een oproep - eerder op AVE - heeft zich ondertussen al een aantal spelers aangemeld.

Oproep
Ben jij de speler die VV Gestel komt versterken?
Stuur dan een mail naar: 
ledenadministratie@vv-gestel.com

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Willem-Jan Schampers
14 juni 19:22
Beste 'Realist', er is een verschil tussen 'kritische kanttekeningen' en ronduit negatief commentaar! Bovendien, ben dan zo realistisch om je naam er bij te zetten...
Supporter vv Gestel
14 juni 1:20
Realist : je hebt gelijk ! De doelstelling van vv Gestel was om de wijk Gestel meer te betrekken bij de voetbalclub. mooie plannen waar niets van terecht komt want er worden nu weer alleen spelers van buitenaf gehaald om een derde klasse elftal waardig team te kunnen samenstellen. Deze club verdient geen verdere ondersteuning met dit beleid !
Realist
14 juni 1:05
Jammer dat de redactie van amateur voetbal Eindhoven kritische kanttekeningen over het beleid van vv gestel verwijdert van de site. Dit is dus geen objectieve journalistiek !
Planner
04 juni 23:01
John , lees nog ff de opmerking vd verlosser! Ik zal je verlossen, Agenda en Kalender, heb je em? Goed gevonden van de verlosser en weer opgelost hoop ik,
John vv Nieuw Woensel
04 juni 20:33
Beste verlosser het is niet netjes iets te zeggen waar jij geen weet van hebt
vv Gestel en Nieuw Woensel hebben de afspraak gemaakt dat Kadir het eerste van vv Gestel kan en mag combineren met de o23 bij Nieuw Woensel, de spelers van o23 blijven bij Nieuw Woensel en Gestel heeft andere spelers voor hun 1e ste, Kadir zal hierdoor 6 dagen per week op het voetbalveld staan, maar het is zijn hobbie. Kadir veel succes namens Nieuw Woensel bij het 1e ste van vv Gestel en met de o23 van Nieuw Woensel , we gaan er een mooi Corona vrij jaar van maken.
Verlosser
04 juni 19:39
Werkt zeker met een dubbele agenda nu, die Kalender?
Jack Boeren
04 juni 19:05
Succes Kadir.
hamidoo
04 juni 18:57
Goeie talentvolle trainer heel veel succes Kadir