Kabinet legt het Amateurvoetbal ‘voorlopig’ stil

Deelacties:

Zoals verwacht en aangekondigd in diverse media wordt het amateurvoetbal -met deelnemers van boven de 18 jaar- voorlopig stilgelegd. Alle eerder aangekondigde maatregelen blijven staan. Dat wil zeggen: geen publiek en sportkantines, douches en kleedkamers blijven gesloten. De maatregelen gelden in ieder geval voor vier weken.
Het is voor de amateurvoetballiefhebber, actief en passief, wederom een grote teleurstelling dat de competitie voor de tweede keer dit jaar wordt stilgelegd.

Het jeugdvoetbal kan wel -zonder competitieverband- voortgezet worden, dit onder strenge voorwaarde. Het gaat dan over elftallen met deelnemers tot 18 jaar. Voor het betaald voetbal is een uitzondering gemaakt en blijven de maatregelen hetzelfde.

Wat dit allemaal in de praktijk gaat betekenen moet blijken in de komende weken. In ieder geval ligt het amateurvoetbal voor achttienplussers voor vier weken aan banden.

Begrip
Gezien gezondheid voor ons allen in de maatschappij voorop staat, moeten we de beslissingen die het kabinet heeft genomen respecteren. Wij van amateurvoetbaleindhoven blijven optimistisch en we gaan ook de komende periode de website blijven voorzien van actuele informatie. Hopelijk kunnen we over een aantal weken met een frisse wind de competitie hervatten en hebben de maatregelen effect gehad.

We wensen en hopen, dat iedereen een positieve instelling blijft houden en dat we snel weer kunnen genieten van een voetbalwedstrijd op zondagmiddag.

TEAM AVE 

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?