Jurgen Elbers stopt per direct als hoofdtrainer van Bladella

Deelacties:

Persbericht Bladella
'Jurgen Elbers heeft aan Bladella het verzoek gedaan tot ontbinding van zijn lopend contract. Het bestuur heeft dit verzoek ingewilligd.'

Dit is het enige wat de club naar buiten brengt. Wat de reden is voor zijn vertrek is dus niet duidelijk. Elbers is sinds de zomer van 2021 hoofdtrainer van Bladella en tekende destijds voor twee seizoenen.
Bladella eindigde in de competitie op de tweede plaats en kwalificeerde zich voor de nacompetitie. In de eerste ronde schakelde de blauwwitten Margriet nog uit, maar in de tweede ronde tegen Hoogeloon ging het met 0-3 onderuit.

De club moet dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Huidige assistent-trainer Bram Louwers is geen optie, aangezien hij in een eerder stadium al heeft aangegeven te gaan stoppen als trainer.  

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Bladella supporter
05 juli 6:48
Is er al nieuws over het invullen van de trainersfunctie?
Bladella supporter
22 juni 22:50
Helemaal mee eens , een daadkrachtige tc aanstellen , en een nieuwe leider die niet langs de trainer staat schreeuwen alsof hij de trainer is,
@bladella
22 juni 21:27
Je kunt beter een nieuwe daadkrachtige TC aanstellen, klinkt als een vader waarvan zijn zoon er niet in staat
Bladella supporter
22 juni 18:41
Bladella, helemaal eens om door te selecteren, maar...... met welke spelers? Als dit mogelijk was geweest had Elbers dit allang gedaan.
Bladella
22 juni 16:48

Het is aan de technische commissie om dit jaar een goede trainerskeuze te maken. Een trainer die grenzen stelt en durft door te selecteren. Jongens die op zaterdag graag diep in het glaasje kijken lekker naar de lagere elftallen overplaatsen. Maar ja... Bladella kiest altijd voor de gevestigde namen... #middenmoot 3eklasse 22-23

Blauwwitter
22 juni 14:45
Nu er zijn weinig over geplaatst wordt op de site van Bladella, krijg je alleen maar een hoop onvrede en speculaties binnen de selectie en de vereniging, niet slim van de verantwoordelijke(n)!
Bladella Fan
22 juni 13:47
Er is wel een erg summier bericht geplaatst op de de Bladella-site. "Jurgen, bedankt en succes met je verdere trainerscarrière" was wat er minimaal aan dit bericht toegevoegd had kunnen worden. Er is goed werk verricht, een 2e plaats in de competitie en de halve finale in de nacompetitie is ondanks de verwachtingen geen slecht resultaat. De spelers groep lijkt net wat te jong. Als de spelers samen blijven en kunnen blijven groeien gaat dit zeker goed komen. Een andere ervaren trainer van buitenaf(zonder Bladella-connectie) zou in dit geval de beste optie zijn, dit zal echter niet makkelijk worden.
Joris
21 juni 22:25
Dat het nederige Hoogeloon jullie de baas is geweest dit seizoen komt KEIHARD aan in bladel !!!
Pieter
21 juni 22:03

Spijtig dat er op zo'n moment wordt besloten om plotseling weg te gaan. qua kwaliteit en ambitie binnen de spelersgroep zat er echt wel promotie in. Toch zal het een lastig seizoen worden volgend jaar met veel spelers die weggaan/stoppen en nog geen trainer...

Reactie op Johan Braken
21 juni 22:03
Wandelgangen? Graag de bron. Stokerij.
@anoniem
21 juni 21:58
Of assistent bram doorschuiven
Anoniem
21 juni 21:55
Msschn is harry lavallette een optie
Fabian Vogels
21 juni 21:49
Jammer voor deze mooie club. Elbers en Bladella was de ideale combinatie waar nu een einde aan is gekomen. Succes beide!
Paul V
21 juni 21:29
De club wil liever naar de 2e klasse dan de spelersgroep. Het verval is ingezet.. Nu krekels gaat is het de komende seizoenen een subtopper in de 3e klasse.
Johan Braken
21 juni 21:24
In de wandelgangen gaat dat de mentaliteit van de groep niet strookt met die van de trainer.