Jurgen Elbers nieuwe hoofdtrainer Bladella

Deel dit bericht via:

Persbericht Bladella:
Bladella kiest voor Jurgen Elbers
Met ingang van het volgende seizoen wordt Eindhovenaar Jurgen Elbers (45 jr.) voor twee jaargangen hoofdtrainer van Bladella. 

Elbers begon in 2007 zijn trainersloopbaan bij ESV (4e klasse). Daarna was hij zes jaar (2011-2017) werkzaam bij Wilhelmina Boys dat in die periode van de 4e naar de 2e klasse promoveerde. Vervolgens kreeg hij drie seizoenen de technische scepter in handen bij 1e klasser Deurne. In dit lopende seizoen heeft Elbers voor zichzelf een sabbatical ingelast. 

Jurgen Elbers gaat bij de Bladelse 3e klasser Harry la Vallette opvolgen, die na 26 jaar - waarvan de laatste twee seizoenen bij Bladella - een punt zet achter zijn trainersloopbaan.  

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Ton Verbeek
28 december 22:58
S6 Jurgen, zeker een kans om er iets moois neer te zetten en jou wel toevertrouwd!
Tim van der Heijden
28 december 13:18
Volledig met Nr. 9 eens! Gefeliciteerd Jurgen maar ook zeker Gefeliciteerd Bladella!
Jeroen Vermaas
28 december 13:04
Jurgen van harte gefeliciteerd met jou aanstelling, 2 jaar kun je lekker doorbouwen. Mooie club, waar jij lekker kunt werken en presteren.
Mart Schriks
28 december 12:36
Jurgen en Bladell
Marco van den Braken
28 december 12:07
Jurgen , gefeliciteerd met de keuze voor deze mooie club. Succes!!
Jan Mattheeuwse
28 december 12:03
Jurgen proficiat met Bladella een mooie en hopelijk succesvolle combinatie.
Nr.9
28 december 10:23
Knap dat Bladella deze trainer heeft weten te strikken. Heeft bij ESV, Wilhelmina Boys en Deurne bewezen een toptrainer te zijn en vooral naar succes voor de langere termijn te streven. Het verhaal van deze mooie, traditionele vereniging moet dus goed zijn en potentie bevatten. Lijkt vooraf dus een ideale combinatie. Succes en gefeliciteerd beiden! Hopelijk gaat het tegen die tijd ook echt alleen over voetbal en hebben we de Coronaperiode dan definitief achter ons gelaten.