Jurgen Elbers en SV Deurne einde seizoen uit elkaar

Deel dit bericht via:

Persbericht SV Deurne
Jurgen Elbers verlaat aan het einde van het seizoen eersteklasser SV Deurne. Elbers is 13 jaar onafgebroken hoofdtrainer geweest, waarvan de laatste drie jaar bij SV Deurne.

Elbers neemt een sabbatical, omdat hij meer tijd aan zijn gezin wil besteden. Hij wil meer tijd vrij maken voor de hobby’s van zijn kinderen en ook wil hij een marathon lopen in 2020.

SV Deurne had graag verder gewild met de trainer die zich een echt clubmens heeft getoond, maar heeft alle begrip voor diens keuze. SV Deurne gaat de komende maanden op zoek naar een nieuwe trainer voor het komende seizoen.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Pijnboompit
13 november 17:10
Ik vermoed dat de eerste aanbiedingen voor het seizoen 2020/2021 reeds in oktober op je deurmat zullen liggen. Maar eerst lekker met je gezin genieten van de welverdiende sabbatical.
NR. 11
13 november 12:22
Jammer, maar begrijpelijk.
Succes, Jukkie!
Tot op de reünie van de zwart-witten! (Oh nee, eerst nog carnaval op de Mért.)
Nr.9
13 november 7:50
Een goede en verstandige keuze na 13 onafgebroken jaren. Even kiezen voor de allerbelangrijkste dingen. Word je uiteindelijk ook (als trainer) alleen maar scherper van. Na langdurige samenwerkingen bij ESV en Wilhelmina Boys is dit dus ook weer een goede combinatie gebleken.
Succes nog dit seizoen. Misschien weer een nacompetitie plekje en een hele mooie afsluiting?