John van Bree: 'Brabant Sports Trainer van de Maand Januari'

Deelacties:

John van Bree (Knegselse Boys) is door de bezoekers van AVE gekozen tot 'Brabant Sports trainer van de maand Januari'

Met 32% van de stemmen bleef Van Bree Maarten Steevens van Bruheze voor die 27 % van de stemmen kreeg.

Start
Van Bree nam vorig seizoen in de winterstop het stokje over van Antoon Loeffen. De samenwerking tussen Loeffen en Knegselse Boys bleek niet de juiste match te zijn waardoor beide partijen na zes maanden uit elkaar gingen. Van Bree liet in de tweede seizoenshelft -onder toeziend oog van Noud van Buul en Piet Wouters- al zien dat hij de juiste man op de juiste plaats is bij Knegslese Boys.

De vooruitgang in prestaties werd dit seizoen voortgezet onder Van Bree. Knegselse Boys is momenteel terug te vinden in de top van de 5e klasse D en heeft slechts twee verliespunten meer dan koploper Steensel.

Binnenkort wordt de prijs uitgereikt aan Knegselnaar die al vroeg in zijn loopbaan zijn eerste prijs krijgt overhandigt.  

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Piettie
15 februari 13:48
Mooi dat een trainer bij een club op dit niveau ook eens in het zonnetje wordt gezet, die moeten vaak meer doen en regelen dan trainers op een hoger niveau 👍
Pieter
14 februari 16:45
Wil je een broodje dürüm of döner? Met saus of zonder 😂⁉️ Topteam Knegselse Boys in klasse 5D! Dadelijk ga je promoveren en dan is het groot feest in Knegsel 😛
Gerard vander heijden
12 februari 23:24
Heel sucecs rood wit v
Patrick
12 februari 22:01
John gefeliciteerd, mooi begin van je carrière.