Johan Vullings komend seizoen nieuwe trainer ZSV

Deelacties:

Met ingang van het nieuwe seizoen (2022-2023) is JOHAN VULLINGS de nieuwe hoofdtrainer van eersteklasser ZSV

Persbericht ZSV

De 42-jarige Vullings uit Venray begon zijn voetbalcarrière bij Wittenhorst en heeft vervolgens gespeeld bij Venray en Volharding. Na zijn actieve carrière is hij begonnen als trainer van Volharding 2 en heeft hij zijn trainersdiploma’s UEFA C en B gehaald. Hierna was hij drie jaar hoofdtrainer bij Hapse Boys en op dit moment is hij voor het vierde seizoen aan de slag bij Volharding.

Ondertussen is Johan bezig zijn UEFA A te halen, waarvoor hij stage loopt bij zaterdag-hoofdklasser Achilles'29 in Groesbeek.
Johan geeft aan een trainer te zijn die graag op een verzorgde en aanvallende manier voetbal speelt en verwacht dat zijn team veel energie en strijd in het spel legt. Johan: ‘Voetbal is echt mijn passie! En ik ben ook erg benieuwd hoe ver ik kan komen als trainer. Dat ik komend seizoen bij ZSV Zeilberg op een hoger niveau kan gaan trainen past dan ook helemaal bij mijn ambitie. In de gesprekken die ik met bestuur, coördinatoren, staf en spelers heb gevoerd, heb ik een goed gevoel gekregen dat de club ZSV en ik goed bij elkaar kunnen passen. Er staat een goede groep die ook bereid is om hard te werken voor een resultaat. Daarnaast is de 'derde helft' ook van belang en heb ik de indruk gekregen dat het voetbal bij de club erg leeft! Dat spreekt me ontzettend aan. Wat mij betreft allemaal voorwaarden om er een prettige samenwerking van te maken. Ik heb er zin in!’
We zijn blij dat we deze ambitieuze en gemotiveerde trainer voor ZSV hebben kunnen vastleggen! We denken dat Johans kijk op voetbal en persoonlijkheid past bij onze club en de selectie en zijn er van overtuigd dat het een succesvolle samenwerking wordt. Bij de benoeming is naast het bestuur en de technische commissie natuurlijk ook een afvaardiging van de spelersgroep van ZSV 1 betrokken geweest.
Met het aantrekken van Johan Vullings als nieuwe hoofdtrainer is de staf van ZSV weer op volle kracht. Eerder hadden assistent-trainers Ronald Leenders en Jules van der Steijn, keeperstrainer Maurice Bouten en selectiecoördinator Rik Elbers al aangegeven ook komend seizoen verder te gaan.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?