Joeri Berende nieuwe hoofdtrainer SV Tivoli

Deel dit bericht via:

In haar zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer is SV Tivoli uitgekomen bij de jonge Joeri Berende. Voor de 23-jarige Berende wordt het zijn eerste klus als hoofdtrainer bij een seniorenselectie.

Berende: "Na bij DBS, RKVVO en het meest recent bij de buren van RPC als jeugdtrainer ervaring opgedaan te hebben, vind ik het tijd voor een nieuwe stap. Na vier jaar bij Tivoli gevoetbald te hebben, heb ik besloten me volledig op het trainersvak toe te leggen. Mijn kansen en ambities hierin zijn groter dan wat ik als voetballer kan bereiken. In de afgelopen jaren ben ik me thuis gaan voelen bij Tivoli. De band die ik hier heb is altijd goed geweest en met de juiste mensen op de juiste plek kan het een heel mooi jaar gaan worden."

Het bestuur is enthousiast. "In onze keuze voor Joeri hebben we ons laten adviseren door de recent opgerichte technische commissie, met daarin onder andere twee van onze voormalige hoofdtrainers. Na verschillende kandidaten gesproken te hebben, adviseerden zij om voor Joeri te kiezen en na een kort gesprek waren we hier snel uit. Joeri is weliswaar onervaren, maar met de ervaren staf die nagenoeg intact blijft en gesteund door de technische commissie heeft Joeri voldoende mensen om zich heen die het klappen van de zweep kennen. Nu de hoofdtrainer bekend is, kunnen we ons richten op het completeren van de selectie."

Met het aanstellen van de jongste hoofdtrainer uit de geschiedenis gaat Tivoli dus ambitieus richting haar 90-jarig bestaan, begin 2021.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Kantinebeheerder Reusel sport
18 april 19:12
Als het net zo goed gaat als het afsluitingsfeest vorig seizoen bij ons rondom de kantine gaat het zeker goed komen.
Succes gewenst
Hans bonnema
17 april 23:50
Gefeliciteerd Joeri en Tivoli