Jesse van Gerwen maakt overstap van EFC naar Hoogeloon

Deelacties:

Opmerkelijke transfer:
Jesse van Gerwen heeft besloten om zijn carrière te vervolgen bij Hoogeloon. De 29-jarige middenvelder maakte twaalf en half jaar geleden zijn debuut en was de afgelopen elf seizoenen vaste basisspeler bij de eersteklasser en heeft ondertussen meer dan 250 wedstrijden achter zijn naam staan.

In 2008 maakte Van Gerwen vanuit de jeugd de overstap naar het vaandelteam. Na eerst een aantal jaren op diverse posities te hebben gespeeld, werd hij later definitief op het middenveld geposteerd.  Daar groeide hij uit tot een belangrijke spil binnen het eerste elftal. 
De overgang naar Hoogeloon is dus opmerkelijk te noemen. Van Gerwen: “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik voel dat het een beetje een sleur begint te worden en wil graag nieuw leven in mijn carrière blazen.”  Maar waarom Hoogeloon, het is toch een stapje terug. “De vriend van mijn zus, Niels Luyten, speelt bij Hoogeloon en via hem ben ik contact gekomen met bestuurslid Jos Lamers en Wim de Laat. Na een aantal gesprekken met Jos en Wim, kreeg ik een goed gevoel bij de club. Alles is daar perfect geregeld. Daarnaast spreekt de derde klasse me aan, met leuke duels tegen Bladella, Reusel Sport en Hapert.”

EFC ziet een belangrijke speler vertrekken. Hoe heeft de club gereageerd? “Ze zien me niet graag vertrekken, maar ze begrijpen wel mijn keuze. Ik heb veel positieve reacties binnen de club mogen ontvangen en ik ga EFC met een goed gevoel verlaten. Ik heb er mooie tijden mee mogen maken.”

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


H.Wuijts
29 april 10:32
Jammer, ik had je graag nog in de eerste klasse zien spelen. In ieder geval succes bij Hoogeloon.
Supporter
27 april 8:28
Jammer dat Jesse weggaat. Jesse heeft EFC veel gegeven maar EFC heeft ook veel voor Jesse betekent en gegeven. Hopelijk keert hij nog eens terug op het rood-zwarte nest want EFC is toch zijn club.
Wen Volf
26 april 18:02
We zullen je missen, maar toch veel succes en ga er voor.
Gerard Jongeneel
25 april 23:16
Goed voor Hoogeloon. Topper binnengehaald
Mike Sepp
25 april 16:22
Zonde Jesse maar wens je veel succes.