Jeroen van der Schoot gaat voor achtste seizoen bij Braakhuizen

Deelacties:

Persbericht SV Braakhuizen
SV Braakhuizen en Jeroen van der Schoot verlengen
In een jaargang waarin het verdere verloop van het seizoen nog onduidelijk en onvoorspelbaar zijn heeft sv Braakhuizen besloten om duidelijkheid te creëren en het aflopende contract met haar hoofdtrainer Jeroen van der Schoot te verlengen. Jeroen gaat daarmee het achtste seizoen als trainer bij sv Braakhuizen in, iets wat in de huidige trainerswereld redelijk zeldzaam genoemd mag worden en tekenend voor het vertrouwen dat sv Braakhuizen heeft in de huidige samenwerking. Als geboren en getogen geldropenaar voelt Jeroen zich erg op zij plek bij sv Braakhuizen, er was dan ook weinig nodig voor beide partijen de knoop door te hakken. Wel gaat Jeroen het komende seizoen zijn taken als hoofdtrainer uitbreiden en meer energie in de toekomst van sv Braakhuizen steken. Zo zal hij het komende seizoen de jeugdtrainers verder opleiden en adviseren om daarmee ook de jeugd naar een hoger niveau te helpen. Daar waar de intentie van Jeroen en sv Braakhuizen is om zoveel mogelijk gebruik te maken van eigen opgeleide jeugd, is dit een bijkomende must om daarmee een solide basis te creëren voor een gezonde toekomst. Op dit moment is sv Braakhuizen in het gelukkige bezit van een jonge ambitieuze selectie ´´dit seizoen zijn nog 7 spelers over gekomen van JO19 ´´ waarin volgens Jeroen nog heel veel potentie zit. Het is voor Jeroen dan ook niet moeilijk zijn nog steeds aanwezige drive en passie ook voor het komende seizoen te steken in de groep en een basis te leggen voor de toekomst.

Naast Jeroen is sv Braakhuizen zeer verheugd dat ook, assistent-trainer Ronnie van Tilburg, keeperstrainer Bas van Bussel, ass. scheidsrechter Eric Sanders en verzorgster Robin Aarts, te kennen hebben gegeven verder te gaan in het komende seizoen. Helaas hebben de trainers van het 2e elftal Mike de Louw en Peter de Louw er voor gekozen hun carrière voort te zetten bij hun jeugdliefde DVS. Een aderlating voor sv Braakhuizen. Op dit moment zitten we echter niet stil en zijn we op zoek naar goede vervangers.

Bestuur sv Braakhuizen

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Henri
28 januari 13:21
Jeroen én Ronnie , gefeliciteerd met jullie verlenging
Harrie van Elderen
28 januari 11:55
Acht jaar, dan moet je wel een Topper zijn. Proficiat Jeroen. Gr Harrie/Mia
Gerard v Leerdam
28 januari 8:27
Proficiat Jeroen, goed bezig daar
Mike Strik
27 januari 20:48
Proficiat Jeroen!
Roland
27 januari 19:23
Gefeliciteerd trainert. Op naar de 10 jaar!!
Vaste supporter
27 januari 17:39
Proficiat Jeroen met deze verlenging , goede keuze van Braakhuizen!
Marco van den Braken
27 januari 11:38
Gefeliciteerd Jeroen, goed dat dit ook kan voor langere periode bij een club om lekker door te bouwen. Succes!
martien geeven
27 januari 10:58
jeroen en heel de technische staf van braakhuizen gefeliciteerd met de benoeming en we maken als het weer lukt een mooi jaar van
Patrick meinhardt
26 januari 22:42
Proficiat jeroen en ronny klasse en succes volgend seizoen
Jeroen Vermaas
26 januari 22:37
Jeroen, mooi dat je wederom bijtekent bij jou clubje. Lekker doorbouwen en de jeugd na een hoger plan brengen en inpassen. Braakhuizen, Jeroen en overige staf van harte gefeliciteerd, goede keuze.