Jelle van Kruijssen keert terug bij UNA

Persbericht UNA
UNA is trots te kunnen melden dat Jelle van Kruijssen de komende twee seizoenen UNA komt versterken. Met de komst van Van Kruijssen vult UNA haar begeerde spitspositie voor de komende jaren in.

Jelle van Kruijssen is een goede bekende in Zeelst. De 34 jarige topfitte speler is als jeugdspeler begonnen bij DVS uit Aalst.  Daarna maakte hij als 17 jarige junior de overstap naar UNA. Hij maakte meteen furore door zowel bij A1, UNA 1 en bij UNA 2 veel goals te scoren. Voor vele UNA aanhangers staat nog heel helder voor de geest dat Jelle de winnende treffer scoorde waardoor UNA 2 destijds  landskampioen werd. Na dit geweldige jaar was Willem II er als de kippen bij om deze veel scorende spits naar Tilburg te halen. FC Eindhoven werd zijn volgende station waar hij een behoorlijk aantal wedstrijden in de KKD competitie heeft gespeeld.

Hierna vertrok hij naar België om daar bij o.a. Zwarte leeuw, Hoogstraten, Berchem Sport Londerzeel en nu Wezel Sport indruk te maken en regelmatig het netje te laten bollen. Jelle geeft aan blij te zijn met zijn terugkeer bij UNA om zoals hijzelf aangeeft “de cirkel voor hemzelf rond te maken en de komende jaren een belangrijke rol te gaan spelen in het realiseren van de ambities van deze mooie vereniging”. Wij wensen Jelle wederom een mooie tijd bij UNA!

Blijvers
Ook Jelle Born en Lorenzo Koenders hebben aangegeven volgend seizoen voor UNA uit te willen blijven  komen. Jelle Born is evenals Jelle van Kruijssen een jongen van de club, die na zijn avontuur in Amerika tijdens de winterstop is teruggekeerd en nu alweer de nodige speelminuten heeft gemaakt. Lorenzo Koenders komt over vanuit UNA O23 waar hij de afgelopen seizoenen zijn wedstrijden heeft gespeeld. .

Staf
UNA heeft de trainersstaf kunnen aanvullen met Jordi Luijten als assistent trainer. Jordi is 30 jaar en heeft de laatste twee jaar Sparta 18 onder zijn hoede gehad als trainer. Jordi komt uit Meijel en is een jonge fanatieke trainer die ook in het verleden als bewegingsagoog heeft gewerkt. In het dagelijks leven is hij docent aan het CIOS in Sittard. Jordi gaat samen met de nieuwe hoofdtrainer Jurriaan van Poelje, Danny Blankers (trainer 0.23) en Jurgen de Haan als technisch manager, komend seizoen aan de slag bij UNA.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?