Jan Poortvliet nieuwe hoofdtrainer RPC

Deelacties:

Persbericht RPC
Na het vertrek van Ruud van der Rijt naar RKSV Nuenen, heeft het bestuur van RPC samen met de technische staf en de spelersraad heel snel kunnen schakelen en is er direct contact gelegd met Jan Poortvliet. Dat RPC zo snel konden schakelen kwam ook, omdat Ruud vanaf dag één openkaart heeft gespeeld met RPC en toestemming had om met Nuenen het gesprek aan te gaan en zijn ambities te gaan verwezenlijken.

Jan reageerde meteen bij het eerste telefoongesprek erg enthousiast en vindt het leuk om met een ervaren groep aan de slag te gaan in de 2e klasse, een groep spelers waarvan hij er meerderen in zijn carrière al eens eerder getraind heeft.

We hopen dat het enthousiasme en vakmanschap van Jan er voor gaan zorgen dat RPC lekker met aantrekkelijk voetbal mee gaat draaien in de 2e klasse en wensen Jan veel succes en plezier bij RPC.

Jan Poortvliet heeft de WK finale van 1978 in Argentinië gespeeld, speelde 19 interlands, heeft de UEFA cup gewonnen met PSV, is 3X landskampioen geworden met PSV en heeft 2X de KNVB beker gewonnen. Ook heeft hij voor de enige Zeeuwse profclub gespeeld. Als trainer promoveerde hij met FC Den Bosch en met FC Eindhoven heeft hij de play offs gehaald. Daarnaast was hij ook trainer in league 1 bij Southampton.

Bestuur RPC

 

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Marco van den Braken
19 juni 14:30
RPC en Jan, snel gehandeld dus gefeliciteerd met deze samenwerking. Succes en veel plezier voor het komende seizoen!
William Hoeymans
18 juni 16:43
Jan en RPC, beide gefeliciteerd met deze aanstelling. Succes komend seizoen in de 2de klasse
Jeroen Vermaas
18 juni 13:40
Jan van harte gefeliciteerd met deze aanstelling, fijn dat je meteen door kan. Ook ROC van harte gefeliciteerd en veel succes samen.
Paulie
18 juni 13:18
Proficiat Jan en ik kom weer kijken.
Ben Aarts
18 juni 12:52
Fiesiat Jan, zei het 2/3 dagen geleden al. Moir club voor jou Jan👍