UNA pakt overwinning. Boogers bekroont jubileum met doelpunt

Vooraf aan de wedstrijd, toen de zon nog scheen, werd Brian Boogers gehuldigd voor zijn 350e wedstrijd in UNA1. Onlosmakend met elkaar verbonden zijn Brian en UNA, UNA en Brian.

Vooraf aan de wedstrijd was er daarna 1 minuut stilte voor Annie Heesakkers, UNA-supportster die voor UNA1 veel betekend heeft en waar UNA afscheid van heeft moeten nemen.

De wedstrijd begon met zon maar de donkere wolken volgden al snel. Dat leek ook zo te zijn voor de score van UNA.  UNA had duidelijk de overhand en had kansen, o.a. van  Mouad Hassan en Jelle van Kruijssen, maar zonder resultaat. Ruststand: 0-0

Ondanks het sombere weer in de 2e helft, brak bij UNA de zon door.
In de 54e minuut scoorde Jelle van Kruijssen overtuigend de 1-0. De keeper van FC 's-Gravenzande voorkwam in de 68e minuut de 2-0 door de bal op de doellijn te onderscheppen maar in de 78e minuut was het toch zover dankzij Mouad Hassan.

Waar iedereen op hoopte gebeurde in de 83e minuut toen Brian Boogers de 3-0 scoorde. Hij was de UNA-speler van de avond en werd terecht ook de man of the match. En dat werd bij UNA gevierd.

Opstelling UNA: Stoskovic; Zwartjes, Scheepers, Sijbers, Simmons; Boulghalgh (Smeins), Wielinga, Boogers; Respen (Azis), Van Kruijssen (Koenders), Hassan (Vijgen).