'Saamhorigheid en Gezelligheid' het thema voor de jaarlijkse afsluitavond van AVE

Deelacties:

We kunnen de avond van AVE benoemen als 'Amateurvoetbalgala', zoals elders in de regio, maar laten we het gewoon betitelen als een afsluitingsavond van het seizoen 2023-2024. Een avond waar de gasten in een ongedwongen sfeer een feestje kunnen bouwen met de behaalde resultaten.

AVEC
Voorafgaand aan de avond kwamen de trainers bij elkaar voor een gezellig onderonsje. Onder het genot van een BBQ en drankje werd het seizoen doorgenomen, er waren in totaal 35 van 70 AVEC-leden aanwezig.  

Sfeer
De 12e editie werd gehouden op het sportpark van RKVVO. Het evenement vond buiten plaats op het terras en alles was in de puntjes geregeld en de sfeer was geweldig. Ook de 12e editie van de avond werd wederom goed bezocht en kan dan ook weer als 'zeer geslaagd' worden betiteld. Sfeer en gezelligheid zijn voor deze avond belangrijke items, met als doelstelling gezamenlijk het (lange) seizoen afsluiten met een mooi feestje. HMVV kwam in een volle huifkar vanuit Hoge Mierde naar Veldhoven. 

De presentatie was in handen van Willem-Jan Schampers en Ronald Dekkers. Beide wisten op een ludieke en mooie manier de avond aan elkaar te praten. Na de uitreikingen luisterde ‘onze’ Peter Bussers de avond verder op met een tribute optreden van Neil Diamond (Sweet Caroline)  

Uitreikingen
De titel ‘Brabant Sports trainer van het jaar’ ging naar Raymond Koenraadt en Kees Mollen ontving de Oeuvreprijs voor zijn verdienste in het amateurvoetbal. Daarnaast werd Harrie van den Wildenberg herdacht. Harrie was als speler en trainer decennia lang betrokken bij het amateurvoetbal. Harrie werd middels een toespraak van Eric van der Palen herdacht als een markant figuur met humor maar vooral veel kennis van het spelletje. Harrie is in februari 2024 onverwacht overleden. Dominique van den Wilderberg ontving een aandenken voor zijn overleden vader.

Knegselse Boys werd uitgeroepen tot ‘club van het jaar’. Na een toespraak van Noud van Buul kreeg de club een waardecheque aangeboden van Brabant Sport Boxtel t.w.v. € 500,-

De kampioenschalen van Amateurvoetbaleindhoven werden uitgereikt aan de mannenteams van Mierlo Hout, De Valk, SBC, Unitas’59, SV Lierop, Avesteyn en HMVV en aan de vrouwenteams van Beerse Boys, Geldrop, Rood Wit V, SV Budel, SVO/RDM, Sparta’25 en SV Lierop.

Hieronder een aantal foto's van de uitreikingen. (Foto's: Bert Sutton)
© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


SV Lierop
12 juni 20:43
Waarom wordt de foto van Lierop met Peter Bussers niet gepubliceerd ?
Patrick Meinhardt
11 juni 16:13
Was TOP AVE, supergezellig alleen jammer dat je geen taxi voor mij geregeld had 😜😁
Jeroen Vermaas
11 juni 0:40
Altijd weer een leuk evenement om jaarlijks na uit te kijken. Bedankt voor de gezelligheid en organisatie AVE, hulde daarvoor. Nogmaals voor alle kampioenen van harte gefeliciteerd.
HMVV
10 juni 21:14
Mooie afsluiter, AVE bedankt!!
Mierlo-Hout
10 juni 20:06
Mooie seizoen afsluiting met mooie prijzen het kampioenschap en Raymond als trainer van het jaar. AVE bedankt voor de gastvrijheid en leuke avond,
Unitas'59
10 juni 19:17
Super bedankt voor de gezellige avond!
RenΓ© Hendriks
10 juni 16:16
Een geweldige avond. Wat een sfeer met een toetje van Neil Daimond. AVE ga zo door!
Hansie
10 juni 16:14
Doen ze goed hoor amateur voetbal eindhoven Complimenten geweldig z,n afsluiting
Knegselse Boys
10 juni 15:14
Het was geweldig de avond. Veel bekende gezien en lekker kunnen buurten en feesten. Enorm bedankt voor deze prijs en hopelijk zijn we er vaker bij πŸ†
Peter Bussers
10 juni 13:22
Het was een heerlijke onvergetelijke avond waarin ik persoonlijk weer meerdere verenigingen, spelers, trainers en bestuursleden heb mogen leren kennen. Het was genieten!!!
Rood Wit
10 juni 12:59
Veel over gehoord en nu zelf meegemaakt. wat een leuke avond
Monika
10 juni 12:42
Bedankt voor de gezellige avond. Leuk om het seizoen mee af te sluiten. Alles was top geregeld.