Ruud Vissers neemt in stijl afscheid van het amateurvoetbal

Deelacties:

Ruud Vissers heeft na 22 jaar actief te zijn geweest als selectiespeler binnen het amateurvoetballer, besloten om een punt achter zijn carrière te zetten.

De 38-jarige ervaren centrale verdediger was dit seizoen een verlengstuk voor trainer Koen van der Heijden. Met zijn inzet en coaching had Vissers dit seizoen een belangrijk aandeel in het kampioenschap van Unitas’59.

Afscheidswedstrijd
De club, technische staf en aanhang hebben Ruud Vissers een waardig afscheid gegeven. Veel oud-spelers, trainers en vrienden waren aanwezig. 

Waar voor sommige ploegen op donderdagavond 30 mei de nacompetitie begon, startte op sportpark ‘t Bokt om 20:30 uur een afscheidswedstrijd voor Ruud Vissers.

Team Vissers bestaande uit spelers die samen met Ruud bij Unitas59, Rood Wit V, Geldrop en Nieuw Woensel hebben gespeeld mochten het opnemen tegen het huidige kampioensteam van Unitas’59. Team Vissers won uiteindelijk de tweestrijd met 3-1 door o.a. een benutte strafschop van Ruud.  

Na de wedstrijd werd Ruud nog kort toegesproken onder de vele aanwezigen. In de kantine bleef het nog lang gezellig met alle mooie verhalen die Ruud in 22 jaar selectievoetbal heeft meegemaakt.

 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Rob Vermeulen
01 juni 20:30
Hey Ruud. Wat een fijne teamgenoot ben jij altijd geweest en wat een mooie tijd was het bij geldrop in de selectie. Geniet van alles wat je gaat doen!
Wim van den Berk Erevoorzitter Roodwit Veldhoven
01 juni 19:04
PRACHT KEREL ECHTE SPORTMAN , FIJNE VENT
Unitas aanhang
01 juni 16:36
Ruud bedankt voor de mooie jaren en dat we het hebben afgesloten met het kampioenschap en afscheidswedstrijd.
Maikel
01 juni 11:48
Hey RUUD bedankt voor alles. Echt een voorbeeld voor het amateurvoetbal. RUUD geniet lekker van de familie vissers. Succes in het derde.
Jeffry kleine deters
01 juni 11:37
Mooie kerel zowel op het veld als daarbuiten voor de gezelligheid topper....👍
Paul lambrechts
01 juni 11:22
Zoon van Gerrit Vissers ???
Jeroen Vermaas
01 juni 10:56
Echt een geweldige kerel, karakter, team player en wil om te winnen. Heb met hem mogen spelen toen hij als jonkie erbij en nog mogen trainen met good old Willie. Topper, we hebben van je genoten en ook van je humor. Succes in het derde en geniet van je lieve vrouw en kids.
Tommy
01 juni 9:31
Voorbeeld voor velen! Topper bedankt!
spapitullo
01 juni 9:30
ruudje was mooi feesje en idd mooie verhalen succes met je carriere in het derde