Uitslagen 1e kwalificatieronde KNVB Beker. UNA uitgeschakeld, dapper Geldrop na verlenging onderuit.

Hieronder uitslagen eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker seizoen 2024/’25.

UNA en Geldrop uitgeschakeld. Gemert en Blauw Geel'38 naar tweede kwalificatieronde.
UNA
heeft de tweede ronde niet weten te bereiken. Quick was met 4-1 te sterk voor geelzwarten.

Geldrop
heeft Juliana’31 een moeilijke avond bezorgt.  De vierdedivisionist dacht een makkelijke overwinning te gaan boeken op de derdeklasser na een 2-0 voorsprong. Maar Geldrop bleef goed overeind en scoorde zelfs in de 89e minuut de aansluitingstreffer door toedoen van Lars de Haas. Even later kreeg Geldrop een te gemakkelijk gegeven strafschop die feilloos werd benut, waardoor de wedstrijd na 90 minuten eindigde in 2-2 gelijkspel.
In de verlenging ging het dappere Geldrop alsnog met 4-2 onderuit.

Gemert en Blauw Geel'38 bereikte beide eenvoudig de tweede ronde.

In de tweede ronde worden er acht teams toegevoegd bij de loting die morgen om 19:00 uur wordt verricht.  Barendrecht, AFC, GVVV, Kon. HFC, HHC Hardenberg, Rijnsburgse Boys, ACV en RKAV Volendam, deze teams waren vrijgeloot voor de eerste ronde.
Speeldata 2e kwalificatieronde is op 24 en 25 september.