NU ONLINE: Podcast ‘vanaf de eerste minuut’ met als gasten Peter Bussers en Ruud Vissers

Deelacties:

In de zesde en laatste aflevering van dit seizoen bespreken Eric van der Palen en Willem-Jan Schampers weer het amateurvoetbal in de regio Eindhoven en De Kempen met als gasten: Ruud Vissers en Peter Bussers.

Ps. We hebben zes afleveringen gemaakt. De podcasts zijn doorgaans goed beluisterd. Nu willen we aan de bezoekers van AVE vragen -middels onderstaande stelling- hoe de podcasts zijn ontvangen.

{{ shortcode_poll, 59 }}

Of geef onder dit bericht uw reactie op de bovenstaande stelling.

Beide presentatoren stellen vragen aan ‘mister amateurvoetbal’ Peter Bussers en Ruud Vissers, die onlangs afscheid heeft genomen als selectiespeler van Unitas’59.

Peter Bussers is het brein achter het succes van de LIVESCORE op Amateurvoetbaleindhoven. Daarnaast schrijft Bussers regelmatig artikelen voor AVE en is hij de man achter de statistieken die hij uitgebreid verwerkt en online komen op AVE.
Van der Palen en Schampers vragen o.a. aan Peter waar zijn passie en beleving voor het amateurvoetbal vandaag komt, en hoe hij iedere week de vele wedstrijden online brengt met actuele tussenstanden.

Daarnaast gaan beide heren de voetbalgeschiedenis van Ruud bespreken. Welke clubs heeft de 38-jarie Vissers achter zijn naam staan en hoe kijkt hij terug op zijn voetballoopbaan. 
Klik op de afbeelding om de postcast te beluisteren. 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


John EFC
10 juni 15:21
Graag doorgaan. fantastisch om oude herkenbare verhalen te horen. Ook mooi om een combi van oud en jong aan tafel te hebben. een genot om naar te luisteren.
Oirschot
07 juni 13:44
Zeker doorgaan, niets dan lof en respect voor de manier waarop jullie iedereen hier dagelijks van mooie content voorzien!
Podcast
07 juni 7:13
Goed initiatief, verhalen uit het amateurvoetbal zijn bij uitstek leuk om te horen. Misschien een aantal kijkersvragen introduceren die ingestuurd kunnen worden voor de gasten of een of twee extra rubriekjes met een vaste jingle. Jingles zijn altijd goed
Liefhebber
06 juni 12:59
Graag meer de wedstrijden bespreken die afgelopen week zijn geweest. Terugblik op afgelopen week en vooruitblik. Er dieper op ingang. Dieper ingaan op de gasten mag ook maar dan moet de podcast langer duren. Van mij mag de podcast veel langer duren qua minuten.
Luisteraar fanatiek
06 juni 10:59
Gewoon doorgaan en neem de adviezen van hieronder mee. Is gewoon leuk om naar te luisteren.
Feedback
06 juni 9:21
Zeker een leuk idee de podcasts. Luisteren lekker weg. Klein puntje van kritiek: ik mis een beetje onderwerpen over uitslagen en recente gebeurtenissen in het amateurvoetbal. Het gaan in mijn optiek te veel over de gasten. Onderwerpen zoals de wedstrijd van de week, toppers en nacompetitie zijn denk ik interessanter.
@idee
06 juni 8:49
Zijn er de middelen voor om bijvoorbeeld iedere dinsdag een rondje langs de velden te doen (max 25-30 min) en dit soort afleveringen 1x per twee weken te behouden?
Podcast
05 juni 23:13
Heel goed initiatief! Wat een zwetsers (in positieve zin natuurlijk) zijn het ook, wat het leuk maakt om naar te luisteren. Misschien een idee om bezoekers van de website ook potentiële gasten te laten aandragen in de reacties?
Daan Geevers
05 juni 19:15
Doorgaan. Wellicht iets korter maken. max 35 - 40 min.
Willie van der Heijden
05 juni 19:06
De popcast harstikke leuk,en zo hoor je nog eens wat over andere verenigingen en de mensen die er voetballen,of coaching en in een bestuurs fuctie,zo mee doorgaan.👍⚽
Jesse Deckers
05 juni 17:48
Zeker mee doorgaan!!
Rene
05 juni 15:30
Kan Peer van Kemenade niet iedere week komen als gast. :)
Gijp
05 juni 15:29
Doorgaan! mooie toevoeging van de site
Sjaak Liebregts
05 juni 15:09
Ik vind de podcast erg leuk om naar de luisteren. Wisseling van verschillende betrokkenen in het amateurvoetbal vind ik juist goed.
Luisteraar
05 juni 15:06
Zou wel meer gebruik maken van huidige spelers. Dat waren toch de leukste gasten.