Op vrijdag 14 juni bij VV Bladella

Deelacties:

Ruim 35 duo’s van 15 verschillende deelnemende verenigingen gaan op vrijdag 14 juni in de kantine van vv Bladella de strijd met elkaar aan: welk duo kroont zichzelf in deze eerste, succesvolle editie tot ‘AVE Voetbalkenners’ 2024?

In de voorgaande maanden zijn er in 15 verschillende kantines in de Kempen, regio Eindhoven en regio Helmond voorrondes geweest. Stuk voor stuk gezellige avonden waarbij de voetbalquizkennis van de leden op de proef werd gesteld. Bij iedere avond kwalificeerden zich enkele duo’s voor de grote eindfinale van vrijdag de 14e.

Daarin wordt de kennis van deze knappe koppen wederom op de proef gesteld. Dit keer niet tegen de medeleden van de club, maar tegen de finalisten van de andere deelnemende clubs! Dat belooft dus een waar spektakel te worden in Bladel.

En daarin wordt niet alleen voor de eer gestreden… de gehele top vijf (!) gaat met prachtige prijzen naar huis, waaronder een prachtige voetbalreis in het seizoen 2024/25 inclusief vlucht en verblijf naar Real Betis, o.a. aangeboden door Groundhopticket i.s.m. Lamers & Van de Wijdeven. Maar niet getreurd: ook voor de 10e, 20e en 30e plaats staat een heerlijke prijs klaar.

Sponsoren van de AVE Voetbalkenners 2024:
Lamers & Van de Wijdeven
Decathlon
Padelacademy van Duren
Brabant Sports Boxtel
Groundhopticket

Extra speciaal om te vermelden is dat de duo’s ook nog eens namens hun club voor de prijzen strijden; er wordt namelijk ook gespeeld in een clubklassement. Voor ‘De Slimste Club’ is nog eens een prachtige prijs beschikbaar gesteld door Brabant Sports Boxtel.

De quiz in Bladel start om 20:30, waarbij van alle duo’s wordt verwacht dat ze zich voor 20:15 aanmelden bij de jury zodat we ook echt om 20:30 kunnen starten. Rond de klok van 11, na flink wat vragen en puzzels, weten we welk duo zich AVE Voetbalkenners 2024 mag noemen en welke club zich De Slimste Club kroont!

Welke vragen precies in de finale komen wordt natuurlijk nog niet verklapt, maar de meeste rondes zullen een ‘Finale’-tintje hebben. Ook de kampioenen in het amateurvoetbal van dit seizoen en het startende EK passeren natuurlijk de revue…

De volledige deelnemerslijst zal later nog worden gepubliceerd.

Publiek is tijdens deze finale natuurlijk van harte welkom om de duo’s aan te moedigen, een drankje te nuttigen en op de achtergrond de eigen voetbalkennis te testen. Komt dat zien!

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Gijs Leermakers
15 juni 9:14
Super mooie avond. Prima georganiseerd Nick. Gezellig om bij te buurten met 14 verenigingen. En voor Geert van Aaken en mij eindigde het ook nog eens top met de hoofdprijs en voor Vessem een prijsje naast de zure degradatie door het teamklassement te winnen. En ja het niveau was hoog.
Deelnemerslijst
13 juni 18:44
Is de deelnemerslijst al bekend? #ffdeconcurrentiechecken
Kerol
09 juni 23:55
Hartstikke leuke AVE ga zo door!
Niveau
08 juni 17:01
Wordt het niveau veel hoger in de finale? anders wordt het een zware kluif.... Lichte spanning voor de finale hier
Goed bezig AVE
08 juni 16:04
Goed om te lezen dat er naast de podcast ook iets zoals dit word neer gezet. goed bezig amateurvoetbaleindhoven, dat verdient een compliment!
Initiatief
08 juni 15:01
Wat een goed initiatief!! Volgend jaar weer? En nog meer clubs?