DVS in topper langs Eindse Boys

Na de moeizame overwinning van vorige week speelde DVS de uitwedstrijd tegen koploper Eindse Boys. Twee makkelijk scorende teams op een fantastische grasmat, dat beloofde wat.

De opening was direct voor DVS: zonder dat Eindse Boys de bal had aangeraakt, scoorde Remy Keijsers met een prachtig schot van afstand. Eindse Boys liet het er niet bij zitten en trok ten aanval. Eerst was het Lars Timmermans die uit een corner de gelijkmaker binnen kopte. Binnen 10 minuten gevolgd dooreen door Morrisen van Mierlo afgewerkte lage voorzet. Drie doelpunten binnen een kwartier. De in grote getalen opgekomen toeschouwers genoten met volle teugen. DVS rechtte de rug en trok het spel naar zich toe. Met name op het middenveld was DVS vandaag de baas. De bal ging snel door de linies en het was wachten op de gelijkmaker. Die kwam er na een mooie cross-bal van Loran Saelman op Remy Keijsers die twee tegenstanders passeerde en beheerst de 2-2 scoorde. Kort nadat een treffer van Remy Keijsers werd afgekeurd wegens buitenspel was het Eindse Boys dat onverwacht de voorsprong pakte. Een steekpass werd door doelman Giovanni Prinsen onschadelijk gemaakt, waarna hij in aanraking kwam met de aanvaller van Eindse Boys. Tot verbazing van beide teams volgde een strafschop. Deze werd door Ravi Hermans tegen de touwen geschoten. DVS bleef ook nadeze tegenslag goed spelen en creëerde veel kansen die helaas allemaal op de keeper ofhet houtwerk eindigden. Toch werd de stand nog voor rust gelijkgetrokken: Remy Keijsers scoorde zijn derde treffer na een prima actie.

DVS drukt door
In de tweede helft was er maar een team dat speelde om te winnen: DVS zette Eindse Boys volledig vast op hun eigen helft. De tegenstander probeerde het nog wel met lange ballen maar deze werden kundig verwerkt door de DVS verdediging. Aan de andere kant bleef DVS de mooiste kansen missen. Tot een kwartier voor tijd Dennis van den Reek wel het net vondnaeen goed genomen corner: 3-4. Helaas volgde nog in dezelfde minuut een rode kaart voor de ingevallen Youri van den Boom die ongelukkig in aanraking kwam met de keeper van Eindse Boys. Opnieuw verbazing bij beide teams. Vanaf dit moment probeerde Eindse Boys de gelijkmaker te forceren maar daarvoor ontbrak het toch aan voetballend vermogen vanmiddag. Na een prachtig voetbalgevecht nam DVS terecht de drie punten mee naar Aalst.