De podcast met Joran Vermeulen en Ronald Borrenbergs NU ONLINE!

Deelacties:

De vijfde podcast van AVE is afgelopen vrijdag opgenomen.

In de vijfde aflevering van deze podcast bespreken Eric van der Palen en Willem-Jan Schampers weer het amateurvoetbal in de regio Eindhoven en De Kempen met als gasten: Topschutter Joran Vermeulen van VV De Valk en Oud-topspeler Ronald Borrenbergs, de huidige voorzitter van De Raven.

Het is een leuke en interessante uitzending geworden met o.a. de vraag aan Joran waarom hij het betaald voetbal vaarwel heeft gezegd en aan Ronald de vraag hoe het kan dat hij zich, op 24-jarige leeftijd als speler van een vijfdeklasser (De Raven), opwerkte naar een basisspeler in het betaald voetbal bij FC Eindhoven.

Joran en Ronald delen hun ervaringen met een lach maar zeker ook met een kritische noot!

Klik op de afbeelding om de podcast te beluisteren.

 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Bewonderaar vanuit het zaterdagse
22 mei 21:05
**Stop de persen** De Valkenswaardse straten en winkels zijn kil, stil en leeg op zondagmiddag 14.30 uur. Iedereen kijkt al smachtend uit naar de speler die nog geen 1,5 kilometer in één wedstrijd rent/loopt. Met welke balstreling laat het gouden linkerpootje deze wedstrijd weer in vervoering brengen ? De dorpse vrouwen staan smachtend op een blik van deze balkunstenaar te kwijlen langs de zijlaan, clubmensen dragen hem op handen, tegenstanders verbleken bij het zien van “de slaapverwekker” en bezoekende trainers worden spontaan grijs en krijgen een burn-out bij het betreden van het veld van de man die erbij sjokt als een man die de 30 al ver gepasseerd is, die elke keeper er als een ballenvangertje doet uitzien en de man die elke kroeg van Valkenswaard beter kent dat de uitbater zelf. Dik 75 goals in 3 jaar, daar zou AVE een oeuvreprijs voor in het leven moeten roepen. Dames en heren; Joran “El Fenomeno” Vermeulen
Daan Velings
22 mei 11:12
Dat de De Raven de nacompetitie in moet, had ik nooit verwacht. Zoals Ronald al aangeeft 'alles mag, iets moet' is gegrond, maar het zou wel jammer zijn mocht de Raven degraderen.
Horeca Valkenswaard
22 mei 10:32
Benieuwd of hij al weer nuchter is, onze Joran ;)
@de raven
22 mei 10:22
Ronald mag zijn zn schoenen gaan oppoetsen nu voor de de nacompetitie.
Jeroen vd Gevel
22 mei 8:56
Mooie uitzending weer met twee mooie gasten. Heb Genoten en ga zo door met de podcast.
@De Valk
21 mei 23:08
Snap ik, hoor allemaal luie spits maar ik hoor ook bijna 75 goals in 3 seizoenen. Die zijn er maar weinig op 2de klasse niveau
De valk
21 mei 21:50
Ook Joran is een topper! Fijn dat die bij ons blijft
De Raven
21 mei 21:31
Mooie podcast weer met de topper Ronald. Geweldig persoon en ex voetballer.