Arbër Gjoka nieuwe hoofdtrainer SV Tivoli

Deelacties:

SV TIVOLI STRIKT ARBËR GJOKA ALS NIEUWE HOOFDTRAINER

Persbericht SV Tivoli
Dankzij een bijzonder snelle sollicitatieprocedure nadat Amateurvoetbaleindhoven afgelopen week een artikel aan ons wijdde heeft SV Tivoli Arbër Gjoka weten te strikken als nieuwe hoofdtrainer voor seizoen 2024-2025. Na twaalf jaar PSV/av 1, waarvan de laatste drie jaar als assistent-trainer van Stephan Wijlaars, was het voor Gjoka tijd om op eigen benen te staan.

Gjoka past precies in het profiel waar Tivoli naar op zoek was: jong, ambitieus en gedisciplineerd. Daarnaast heeft Gjoka in zijn PSV-tijd UEFA A, B én C weten te behalen. Dus ondanks dat dit zijn eerste jaar als hoofdtrainer wordt neemt hij meer dan voldoende kennis en ervaring mee om de ambitie van Tivoli, een stabiele 4e-klasser worden, vorm te geven.

Bij de ambitie van de club hoort uiteraard ook een waardige selectie. Om volgend jaar verder te bouwen aan deze selectie is de club ook nog op zoek naar versterkingen om de selectie te completeren. Momenteel is Tivoli verwikkeld in de nacompetitie om promotie naar het gewilde 4e klasse af te dwingen, hiervoor dient morgen als eerste met Audacia afgerekend te worden.
Dus ben of ken jij degene die Tivoli verder vooruit wil helpen, neem dan contact op via: secretaris@svtivolivoetbal.nl

Vanzelfsprekend wenst het bestuur Arbër veel succes met deze uitdaging en kijken zij uit naar een prettige samenwerking!

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Pascal Janssen
03 juni 0:27
Welkom bij onze mooie club, Arbër!
Toptrainer
02 juni 20:31
Hoi Arber, Gezien jou vrienden en connecties kun jij wellicht ex PSV AV spelers overhalen om naar Tivoli te komen, zou een enorme boost zijn voor de club! Succes 👍
Ronnie Verbeek
02 juni 18:02
Veel succes 👍🏻
Theo linssen
02 juni 9:57
Arber heel veel succes bij je 1ste job als hoofdtrainer !!
Toon
01 juni 22:00
Hey Arbër heel veel succes bij je nieuwe club!